Quantcast

http://picasion.com/

Bεργώνης: «Η Βέροια δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο που επιθυμούμε»

Ο βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη στη Βέροια, Αλέξανδρος Βεργώνης, μίλησε στο metrosport.gr για το παιχνίδι της «Βασίλισσας του Βορρά» με τον ΠΑΟΚ Β', την συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τις εντυπώσεις του από την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας και νυν μέλος του τεχνικού τιμ, τόνισε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό σημείο, αφήνοντας... υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ τόνισε την σημαντικότητα του να παίρνουν νεαροί ποδοσφαιριστές, παιχνίδια στην Super League 2.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης, σημείωσε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μας δυσαρέστησε λίγο, ήταν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, όπου θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα και να ελέγξουμε περισσότερο τον αγώνα, καθώς παίξαμε και για αρκετά μεγάλο διάστημα με επιπλέον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη».

Για την εικόνα της Βέροιας ως τώρα και το αν υπάρχουν παραπάνω πράγματα να δείξει:

«Η ομάδα μας δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο που επιθυμούμε. Υπάρχουν πολύ καλά διαστήματα στους μέχρι τώρα αγώνες μας και στόχος μας είναι να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα τα διαστήματα αυτά, όσον αφορά τη διάρκεια, προκειμένου να διατηρούμε την καλή μας εικόνα καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων».

Τέλος, για τον ΠΑΟΚ Β' είπε:

«Ο ΠΑΟΚ Β', αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με δίψα για διάκριση. Είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα παιδιά να παίρνουν αγώνες στα πόδια τους, σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσωπικά θεωρώ πως παιχνίδι με παιχνίδι θα παρουσιάζονται καλύτεροι και είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι νίκες για την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ