Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όνειρο το διπλό στον Κούγια - Η μαγκιά του Δερμιτζάκη και η γκολάρα του Μούργου

Από νίκη σε νίκη πάει η Βέροια και όλοι εμείς οι φίλαθλοί της μόνο περηφάνια μπορούμε να νιώθουμε. Μια ομάδα που οδηγήθηκε πριν από τρία χρόνια στην διάλυση και στην απαξίωση, τώρα έχει καταφέρει να είναι πρώτη στην Super League 2 και να 
δημιουργεί προϋποθέσεις για την μεγάλη επάνοδο. Ποιος να το περίμενε; Φτου-φτου μη σας ματιάξουμε ρε μάγκες!  

Είναι πολύ σημαντικό που η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό και παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Και αυτό το πιστώνεται ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος επιβεβαιώνεται όταν έλεγε στα φιλικά, μην ανησυχείτε, γίνεται καλή δουλειά και ας χάνουμε. Τότε όλοι τον κοιτούσαμε με καχυποψία, τώρα τον βλέπουμε με ικανοποίηση. 

Την επόμενη αγωνιστική, η Βέροια έχει να παίξει το πιο δύσκολο, αλλά και σημαντικό ματς των τελευταίων ετών. Θα αντιμετωπίσει την Λάρισα στο Αλκαζάρ, σ' ένα ματς που θα πέσουν κορμιά. Ο θάνατός σου, η ζωή μου! 

Ο Κούγιας μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Θα πρέπει να πάμε οργανωμένοι και προσηλωμένοι. Δεν θέλω να δω light συμπεριφορές, αστειάκια και γελάκια. Πάμε για πόλεμο! 

Αυτό είναι το σύνθημα. Πάμε εκστρατεία όλοι μαζί από τη Βέροια για να πάρουμε τη νίκη. Ακόμα και το Χ θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω να γυαλίζει το μάτι των ποδοσφαιριστών και όλοι μαζί να είναι σαν μια γροθιά. Έτσι και κάνουμε το διπλό στην Θεσσαλία, θα είναι όνειρο! 

Η ομάδα δείχνει πως έχει αποκτήσει χημεία! Ρε εσείς τώρα που το θυμήθηκα δεν σκόραρε ο Πασάς! Το λες και είδηση αυτό... Η καψούρα μου ο Οικονόμου πάλι οργίασε με τα Τρίκαλα. Τον μπάνισα από νωρίς αυτόν τον παίκτη. Μου θυμίζει τον Γκατούζο. Είναι παντού και είναι σβούρας. Εντός, εκτός και επί ταυτά που λένε και οι μορφωμένοι. Ένα ελάτωμμα έχει μόνο. Δεν πατάει στην αντίπαλη περιοχή. Ρε Μούργε τι γκολάρα έβαλες στο Τρίκαλο; Μου έβγαλες τα μάτια. Αυτή η γκολάρα μόνο τυχαία δεν είναι. Μια - δυο φορές το επιχείρησε στα προηγούμενα ματς και "τσακ" στο τρίτο, το παστέλωσε!

1 σχόλιο:

  1. Όταν παίζω τελευταία με τον Κούγια, νοιώθω λίγο τρακαρισμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ