Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (8/11 - 14/11)

Η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω επηρεάζοντας τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω δεν ταιριάζει στις ιδιότητες του πλανήτη γι’ αυτό και βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση και η σκληρότητα είναι χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης που κυρίως εκδηλώνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η ανάγκη να αναγνωριστεί η προσπάθειά μας σε επαγγελματικό επίπεδο είναι διάχυτη και μας καθορίζει. Πολλές θα είναι οι προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς απολαμβάνουμε την αποδοχή από τα πρόσωπα με τα οποία σχετιζόμαστε το πεδίο της καριέρας. Η μεθοδικότητα και η υπεύθυνη στάση μας βοηθούν να προωθήσουμε σχέδια που είναι καθοριστικά για εμάς και μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τις προσωπικές σχέσεις. Είναι εύκολο να πάρουμε αποστάσεις από τον σύντροφό μας. Μπορούμε επίσης να γίνουμε επικριτικοί μαζί του απαιτώντας περισσότερα. Ζητούμενο είναι να βρούμε εσωτερική ισορροπία και να έρθουμε σε επαφή με την αίσθηση του ανικανοποίητου που μπορεί να φέρει η Σελήνη στο Κρόνιο αυτό ζώδιο.

♈ Κριός

Γενικά

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και την επαφή σου με τους άλλους καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 είναι πιθανό να δημιουργήσει μία εριστική διάθεση η οποία θα φέρει «κοφτερά» λόγια. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και κυρίως με φίλους σου. Μία ημέρα μετά το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο δείχνει πως η ανησυχία σου για κάποια πράγματα θα συνεχιστεί, όμως προσπάθησε να τα φιλτράρεις μέσω της λογικής για να τα δεις στην πραγματική τους διάσταση. Στις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει πως οι τόνοι θα αρχίσουν να πέφτουν και κάποια ζητήματα να διευθετούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο μισό της εβδομάδας είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αφορμές οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτό δεν θα παίξουν τα θέματα για τα οποία θα υπάρξουν διαφωνίες, όσο ο τρόπος με τον οποίο θα τα διαχειριστείτε. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο, καθώς θα έχει στιγμές χαλάρωσης, οι οποίες θα βοηθήσουν σε συζητήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν βλέπουν με καθόλου «καλό μάτι», τις κινήσεις και τις προθέσεις σου. Προσπάθησε να μην επικεντρωθείς στο παραπάνω σενάριο καθώς θα μπεις σε ένα φαύλο κύκλο δράσης-αντίδρασης που θα έχει κόστος. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για αρμονικές συζητήσεις.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Δευτέρα, είναι μία καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να βρεις τους σωστότερους τρόπους για να τα προωθήσεις. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, που θα γνωρίσεις άτομα που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα που υπάρχουν στη σχέση σου σήμερα θα βρουν το δρόμο να εκδηλωθούν. Πάρε πρωτοβουλίες και εκδηλώσου και το ίδιο θα κάνει και ο σύντροφός σου με την σειρά του.

Μην γίνεσαι ισχυρογνώμων και εγωιστής, γιατί καμιά φορά αυτή η συμπεριφορά φέρνει πολύ άσχημα αποτελέσματα. Εσύ που έχεις παρέα την μοναξιά, μία νέα γνωριμία στον επαγγελματικό σου χώρο θα σε ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, την σημερινή ημέρα θα έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν είσαι Ταύρος. Είναι ευκαιρία λοιπόν για να δεις πώς θα αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου έχουν παρουσιαστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Η άνοδος και η καταξίωση έχουν ήδη πάρει το δρόμο τους. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που μπορεί να κάνεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Την σημερινή Δευτέρα θα σε χαρακτηρίζει μια έντονη αντικειμενικότητα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Αισθηματικές προβλέψεις

Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που σε διακατέχει θα σε βάλει σε έντονες συζητήσεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα στα θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, άσχετα αν εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά. Ίσως έτσι ενστικτωδώς να προσπαθείς να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για τη δική σου τη ζωή.

Αισθηματικές προβλέψεις

Θα νιώσεις έντονη πίεση σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, και η έλλειψη επικοινωνίας που υπάρχει στη σχέση σου, θα δυσκολέψει περισσότερο την κατάσταση.

Αν είσαι αδέσμευτος, κινήσου με σύνεση προς ένα άτομο που σε έλκει από τον ευρύτερο φιλικό σου χώρο και εξέτασε πρώτα αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Περιόρισε τον αυθορμητισμό σου, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό κρύβει κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις, που αφορούν άτομα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή η Δευτέρα, είναι ιδανική για να ασχοληθείς με ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα. Μην φοβηθείς να τα φέρεις στην επιφάνεια και λύσε τα μία και καλή. Φίλοι θα σε συμβουλεύσουν και θα τονώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σου. Μία άσχημη είδηση σε περιμένει από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου, φίλε Λέοντα, πρέπει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, γιατί λόγω φόρτου εργασίας παραμελείς τις υποχρεώσεις σου και υπάρχουν παράπονα από το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Λέοντες θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι σας και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Ρύθμισε τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου για να κάνεις ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς επίσης να διευθετήσεις και χρέη προς τρίτους.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα σε καταλάβει μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου.

Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να θυμάσαι πως η μέρα σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου αρκετές ιδέες σου θα υλοποιηθούν και θα δημιουργήσουν συνθήκες για νέα ξεκινήματα και μάλιστα πολύ πετυχημένα.

Βάλε γερές βάσεις για μακροχρόνια προγράμματα και υψηλότερους στόχους. Απόφυγε όμως τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί τα ανοίγματα δεν σε βρίσκουν έτοιμο, αφού τα έξοδά σου είναι ακόμα πολλά.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η μέρα είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και έτσι πρέπει να την αφήσεις να εξελιχθεί. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παρασυρθείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Προτίμησε την ειλικρίνεια στις προσωπικές σου συναλλαγές, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, στα αισθηματικά σου νιώθεις μια ανασφάλεια, που σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις. Καλύτερα να χαλαρώσεις και να μην βγάλεις τόσο γρήγορα τα συμπεράσματά σου.

Αν είσαι μόνος υπάρχει μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Πέρασε καλά φλερτάροντας μέσω διαδικτύου και μην απογοητεύεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Η επαγγελματική σου ζωή πάει καλά όσο κι εσύ είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Δούλεψε ομαδικά και θα δεις άμεσα αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου. Τα πολλά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα, έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρκετά σχέδια που έχεις προγραμματίσει, θα δρομολογηθούν μια χαρά. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τις εκκρεμότητες που έχεις και απόφυγε να εκνευριστείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν, αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα.

Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και εκείνοι σε τι στάδιο βρίσκονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στον επαγγελματικό σου τομέα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν τα σχέδια που έχεις. Παραδέξου όποια λάθη έκανες στο παρελθόν και κάνε κινήσεις για να ξανακερδίσεις την εμπιστοσύνη τους.

Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να βρεις την ησυχία σου, για αυτό και θα μείνεις μακριά από καταστάσεις και ανθρώπους που ξέρεις πως σου δημιουργούν εκνευρισμό. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 10/11 ενισχύει την παραπάνω ανάγκη, κάτι που θα επηρεάσει και την επικοινωνία αφού θα δημιουργήσει εσωστρέφεια. Μία ημέρα μετά έρχεται η σειρά του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Σκορπιού να σχηματίσει το τετράγωνο του με τον Κρόνο, δείχνοντας πως θα «παλέψεις» για να βρεις την ησυχία σου κυρίως αν έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που νιώθεις πως δεν σέβονται τις ανάγκες σου. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα να διαχειριστείς κάποια ζητήματα, τα οποία μπορεί να σου έχουν προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επικοινωνία με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μπορεί να γίνει μετά εμποδίων μίας και η εσωστρέφεια θα δώσει δυναμικά το παρόν. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες θα σας φέρουν κοντά. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 12/11 μπορεί να δημιουργήσει μία ρομαντική ατμόσφαιρα σε μία γνωριμία έχεις ήδη κάνει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετές όμως είναι πολύ πιθανό να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς μαζί τους. Ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό στη δουλειά και η αλληλεπίδραση μεταξύ σας θα έχει εμπόδια. Το κλίμα θα βελτιωθεί αισθητά προς το τέλος της εβδομάδας.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε μου η εβδομάδα προμηνύεται έντονη καθώς ο Ερμής και ο Άρης που βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μεταξύ τους -καθώς θα βρίσκονται σε σύνοδο- αλλά και με τον Κρόνο ο οποίος είναι στο ζώδιο του Υδροχόου. Η σύνοδος Ερμή/ Άρη και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο θα χρωματίσουν στη διάθεση της εβδομάδας, που φαίνεται πως θα είναι συγκρουσιακή. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις επαφές και στην επικοινωνία που θα έχεις με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς και σε κάποιες συζητήσεις που μπορεί να ξεκινήσουν σε ήρεμους τόνους όμως τελικά να ανάψουν τα αίματα. Άλλος ένας τομέας που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή αυτή την εβδομάδα είναι ο οικονομικός, για αυτό ένα πλάνο σχετικά με τα έξοδά σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και στη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεση που θα υπάρχει εκατέρωθεν. Βέβαια η ομαλή επικοινωνία είναι το «στοίχημα» αυτής της εβδομάδας καθώς η σύνοδος Ερμή/Άρη φαίνεται πως θα δυσκολέψει αρκετά το παραπάνω εγχείρημα. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί η εβδομάδα να έχει ένταση όμως στις 12/11 το τρίγωνο του Ηλίου θα αλλάξει τη διάθεση και θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο, ρομαντικό και ζεστό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να σχετίζονται τόσο με επαγγελματικά όσο και με οικονομικά ζητήματα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν δείχνουν πως μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να βρεθεί μία άκρη στα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να έχεις υπομονή απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να νιώθεις που δοκιμάζουν τις αντοχές σου.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή και επικοινωνία με ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις δικές σου απόψεις πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει διαξιφισμούς μεταξύ σας, οι οποίοι μπορεί να ενταχθούν λόγω του τετραγώνου του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιό σου. Θα δώσεις το καλό παράδειγμα και θα βοηθήσεις την κατάσταση αν δεν κρατήσεις μία άκαμπτη και αμετακίνητη στάση απέναντι σε απόψεις οι οποίες δεν συμβαδίζουν με τις δικές σου. Εκτός από τον Ερμή και ο Άρης που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα χρειαστεί αρκετή επικοινωνιακή διπλωματία εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτές τις ημέρες, ιδιαίτερα αν και εσύ και εκείνος επιμένετε να κρατάτε μία αμετακίνητη στάση απέναντι σε συγκεκριμένα ζητήματα. Προσπάθησε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν εμπόδια στην εξέλιξη της γνωριμίας με κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι το προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Η επικοινωνία που θα υπάρχει με τα πρόσωπα τα οποία σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα καταδείξει και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο Σκορπιό και το τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια εμπόδια την επικοινωνία, τα οποία θα χρειαστούν «διπλωματική» διευθέτηση.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις πως κάποια ζητήματα τα οποία θέλεις να εξελιχθούν και να διευθετηθούν μένουν σχεδόν στάσιμα, κάτι το οποίο ενδεχομένως να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως και η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή προκειμένου να διευθετηθούν τα ζητήματα σου. Εξάντλησε τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σου ικανότητες πριν αποφασίσεις να ανεβάσεις τους τόνους, καθώς με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες διευθέτησης των ζητημάτων. Από τις 12/11 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα αλλάξει τη διάθεση σου και θα προάγει την ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια θέματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου μπορεί να σου φαίνονται δύσκολο να διευθετηθούν καθώς θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όμως αν κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι δεν πρόκειται να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σου. Το τετράγωνο του Ερμή και του Άρη με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως το να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αυτή τη βδομάδα δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει επικοινωνιακή απόσταση ανάμεσα σε εσένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι κάτι προσωρινό και όχι μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα που φαίνεται πως θα είναι αρκετά απαιτητική στον επαγγελματικό τομέα. Όσο πιο διαλλακτικός και ανοιχτός είσαι απέναντι σε αλλαγές ακόμα και της τελευταίας στιγμής, τόσο περισσότερο θα διαφυλάξεις την ηρεμία σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας κάποιες διαφωνίες που μπορεί να είχαν προκληθεί κατά τις πρώτες ημέρες της φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθούν, χρησιμοποίησε τη φαντασία σου καθώς θα σου φέρει ιδέες οι οποίες θα βοηθήσουν κάποιες καταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ