Quantcast

http://picasion.com/

Με μια τούρτα και πολλές ευχές τα γενέθλια της Μπατσαρά

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Γεωργία Μπατσαρά, μιας και είχε τα γενέθλιά της. Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου, σε γνωστό εστιατόριο παρέα με αγαπημένα της πρόσωπα. Εκεί την περίμενε μια τούρτα έκπληξη και υπέροχες ευχές από συγγενείς και φίλους. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε θερμά για την αγάπη που εισέπραξε και ευχήθηκε σ' όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχία!

Η Γεωργία Μπατσαρά γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1955 στο χωριό Πολυδένδρι. Σπούδασε μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διορίστηκε αναπληρώτρια νομάρχης Ημαθίας το 2009. Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 εξελέγη βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία. 

Στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ήταν υποψήφια δήμαρχος Βεροίας και κατέλαβε την 2η θέση. Στις 7 Οκτώβριου 2019 ορίστηκε Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Βεροίας. Την 1 Σεπτεμβρίου 2019 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής - Εθελοντισμού και Υγείας του Δήμου Βέροιας.

5 σχόλια:

  1. Giortsina emboleo ekanes?kali orexi. Ande k dimarxos bas k sothi afti h poli. Mono esi boris na mas sosis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Μπατσαρά, ψοφάτε για δημόσιες και κοινωνικές σχέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ Βεροιώτης .
    Είμαι πλήρως εμβολιασμένη και θα κάνω και την τρίτη δόση όπως και το εμβόλιο της γρίπης και οποίο άλλο εμβόλιο προτείνει η επιστήμη.Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα κάνετε μου φαινεται.ποια δημαρχο;μόνο για δημόσιες σχέσεις είναι.για πολιτική δεν ξέρει που παν τα τέσσερα.μην χάνεται βλακείες και ψηφίζετε άσχετους για πολιτικά αξιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι δημόσιες σχέσεις. Κάκιστες δημόσιες σχέσεις.
    Φαντάζομαι οτι ειδηση θα γίνει και οταν βάφει τα κόκκινα αυγά τον δεκαπενταύγουστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ