Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

156 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.801. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 67, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.560 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 503, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 11ης Νοεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 156 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 12.057.

4 σχόλια:

  1. Η πληροφόρηση που μας παρέχετε είναι ελλιπής και αποσκοπεί στην τρομοκράτηση και στον εκφοβισμό.
    Παρακαλώ, να αναφέρετε και τα τεστ που έγιναν και αντιστοιχούν σε αυτά τα κρούσματα.
    Αν π.χ. πέρσι είχαμε κρούσματα 20 σε 400 τεστ (5%) και σήμερα 156 σε 10.000 τεστ (1,5%), είναι ξεκάθαρο πως είμαστε πολύ καλύτερα φέτος από πέρσι.
    Σήμερα το πρωΐ γίνονταν ένας χαμός στα φαρμακεία με ουρές πολλών ατόμων για τεστ, κάτι το οποίο ούτε κατά το 1/10 δεν γίνονταν πέρσι.
    Με τέτοιες τρομοκρατικού τύπου δημοσιεύσεις μην περιμένετε ο κόσμος να βρει την σωτηρία του στον "παραδεισένιο" κόσμο του εμβολίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα, μόλις πριν λίγες μέρες έφυγε μια κυρία στην γειτονιά μου άπιστη και ανεμβολιαστη από τον ιό. Τι να πεις σε αυτούς που νομίζουν ότι έχουμε να κάνουμε με γριπουλα και τσιπακια στα εμβόλια? No comments.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι άπιστη ρε σιγά μην γίνει και θρησκεία η κορόνα έχει πήξη από την πλύση εγκεφάλου που τρώτε

      Διαγραφή
  3. Στη φωλιά του κούκου12 Νοεμβρίου 2021 στις 1:18 π.μ.

    Οι σκληροί δείκτες δε λένε ψέματα. Μετρήστε νεκρούς και διασωληνωμένους από την αρχή της πανδημίας. Τώρα φανταστείτε να μην είχαμε κάνει το εμβόλιο, όσοι το κάναμε. Μπορεί κάποιος σοβαρά να μιλά για απλή γρίπη ?
    Δηλαδή η ζωή ενός serial killer, ή βιαστή είναι ιερή για να του την αφαιρέσουμε, αλλά η ζωή 20.000 Ελλήνων είναι παράπλευρες απώλειες, στην αντίσταση που κάνουν οι Ψεκ στο μίασμα του εμβολίου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ