Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρεμιέρα με νίκη για τη «Βασίλισσα», 1-0 τον Αλμωπό Αριδαίας

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε η ομάδα της Βέροιας. Η «Βασίλισσα του Βορρά», επικράτησε με 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Πασάς στο 10 λεπτό της συνάντησης. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια του ματς. Έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα και είχαν δύο δοκάρια. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Βέροια οπισθοχώρησε για να κρατήσει το σκορ και τελικά κατάφερε να πάρει τους τρεις πρώτους πόντους. Ο Αλμωπός είχε δύο καλές στιγμές στο τέλος, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τον βαθμό της ισοπαλίας. To παιχνίδι το παρακολούθησαν περίπου 1.000 άτομα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν την θερμή υποστήριξη 150 περίπου φιλάθλων που ήρθαν από την Πέλλα.

Διαιτητής: Τάσης (Νατσιόπουλος, Μάνος)

ΒΕΡΟΙΑ: (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός (46’ Δημόπουλος), Πεταυράκης. Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μπαϊντού (64’ Πόζογλου), Μούργος (72’ Ντίνας), Γιακουμάκης (85' Μπλέτσας), Πασάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (76’ Κολλάρας), Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Κέρθι (90' Ζαχάρος), Ρόβας, Πέττας (46’ Τριανταφυλλάκης), Αδαμίδης (46’ Καράμπελας), Γιουκούδης.






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ