Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε το Νέο Yaris Cross στην ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΔΑΣ στη Βέροια!

Το Yaris Cross είναι εδώ για να ξεχωρίζετε. Η πλούσια εμπειρία της Toyota στα SUV συναντά την εξειδίκευση της στα μικρά αυτοκίνητα, με ένα σχεδιασμό που διακρίνεται στους δρόμους της πόλης. Συνδυάζοντας τολμηρή σχεδίαση με ευρύχωρο εσωτερικό και εντυπωσιακή θέα στο δρόμο, το Yaris Cross προσφέρει μια συμπαγή SUV εμφάνιση. Με το Hybrid AWD-i, ό,τι κι αν σας φέρει η μέρα, θα έχετε πάντα την αυτοπεποίθηση να συνεχίσετε.

Το νέο μοντέλο της Toyota διατίθεται σε δύο τύπους κινητήρα, ατμοσφαιρικό 1.500 κ.εκ. με απόδοση 125 ίππων και τιμήεκκίνησης 17.300€ και τον 4ης γενιάς επιτυχημένο υβριδικό κινητήρα ηλεκτρικό/βενζίνης 1.500 κ.εκ. με απόδοση 116 ίππων από 20.150€.

Από πλευράς διαστάσεων, το μήκος είναι 4,18 μέτρα, το πλάτος 1,765 μέτρα και το ύψος 1,560 μέτρα. Το μεταξόνιο των 2.560 χιλιοστών είναι ίδιο με αυτό του νέου Yaris, ενώ το μήκος έχει αυξηθεί κατά 240 χλστ. Υψηλότερη κατά 30 χλστ. είναι η απόσταση από το έδαφος και το πλάτος έχει αυξηθεί κατά 20 χλστ. Στο εσωτερικό του, το νέο Yaris Cross διαθέτει το ίδιο ταμπλό με αυτό του νέου Yaris, με μια οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων ψηλά στο κέντρο της κονσόλας, σπορ τριάκτινο τιμόνι και όμορφο-ευανάγνωστο πίνακα οργάνων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2331075600 ή επισκεφτείτε το κατάστημα στη Νέα Περιφερειακή Βέροιας-Θεσσαλονίκης στη Βέροια.

https://podas.toyota.gr/

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ