Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλουχίδης: «Δεν μας λείπει τίποτα στη Βέροια»

«Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»
Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την oμάδα της Βέροιας, την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, το ενδεχόμενο επιστροφής παικτών, όπως οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς και την προπονητολογία για τον Φαν’τ Σχιπ. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής της «Βασίλισσας του Βορρά»: 

Για το αν θα έπρεπε να επιστρέψει ο Παπασταθόπουλος στην Εθνική:

«Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, είναι μικρά παιδιά όσο παίζουν. Όποιο λάθος κι αν κάνουν πρέπει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε τέτοιους παίκτες, χρειάζονται. 

Και ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς. Είναι απαραίτητοι για την Εθνική. Μου άρεσε πολύ ο Μαυροπάνος, μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Γενικά εισέπραξα αισιοδοξία από την Εθνική ομάδα για το μέλλον. Έδειξε ότι είναι φαβορί κόντρα στη Σουηδία. Αυτή η Εθνική έχει μέλλον».

Για το θέμα προπονητή με τον Φαν’τ Σχιπ:

«Αν έδινα βάση σε όσα γράφονται, μέχρι που δεν θα έπαιζα ποδόσφαιρο. Έχει θετικά δείγματα ο Φαν’τ Σχιπ. Έκανε πολλές επιλογές, αλλά ήταν σε μεταβατικό στάδιο. Δεν ήξερε την Ελλάδα, έμαθε πράγματα. Μόνο θετικά μηνύματα μας έδωσε η Εθνική με τη Σουηδία. Μπορεί να γράφεται οτιδήποτε για τον Φαν’τ Σχιπ. 

Σέβομαι τις απόψεις όλων, αλλά έχω τη δική μου. Είναι αισιόδοξα τα μηνύματα. Νομίζω ότι στην περίπτωση του Ζαγοράκη, εκείνη την περίοδο, το ίδιο θα σκεφτόμουν για τον Φαν’τ Σχιπ, για τη λύση της συνεργασίας. Θα ήμασταν λάθος όμως. 

Τα αποτελέσματα κρίνουν τους πάντες. Εκείνη την περίοδο δεν είχε δείξει κάτι ιδιαίτερο με τις ομάδες που έπαιξε η Εθνική. Εκεί έχασε την πρόκριση για το Μουντιάλ. Στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται βιασύνη. Χρειάζονται αποφάσεις. Επειδή έχω ζήσει μέσα σε ομάδες, είναι αλλιώς να το ζεις από μέσα και από έξω. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. 

Όσοι είναι μέσα στα πράγματα τα ξέρουν καλύτερα και γι’ αυτό παίρνουν όποιες αποφάσεις παίρνουν. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ. Κάθε ομάδα είναι διαφορετική, κάθε ποδοσφαιριστής είναι διαφορετικός. Ανάλογα που θα ταιριάξουν. Κανείς δεν έχει κάνει συμβόλαιο πως πετυχαίνει σε οποιαδήποτε ομάδα».

Για τη Βέροια και την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν:

«Είναι ποδοσφαιρικός αυτός ο καιρός με τη συνεχή βροχή. Ζήσαμε πολλές καταστάσεις τέτοιες. Βρίσκομαι στην προπόνηση της ομάδας, η Βέροια ετοιμάζεται, έχει πολύ καλούς παίκτες, εξαιρετικό προπονητικό κέντρο, δεν μας λείπει τίποτα και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ