Quantcast

http://picasion.com/

Βόμβα! Άνδρας από Μελίκη κέρδισε 1.200.000€ στο ΤΖΟΚΕΡ

Έπιασε 5+1 και άλλαξε η ζωή του
Ένας άνδρας από την Ημαθία είναι ένας από τους έξι μεγάλους υπερτυχερούς που κέρδισαν στην χθεσινοβραδινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «χρυσό» δελτίο παίχτηκε σε κεντρικό πρακτορείο ΟΠΑΠ της Μελίκης και ήταν αξίας 10 ευρώ. Ο τυχερός θα εισπράξει συνολικά το ποσό των 1.187.130 ευρώ! Να σημειωθεί πως η κλήρωση μοίρασε συνολικά 7.122.000 ευρώ, με τα υπόλοιπα δελτία να προέρχονται από την Λεμεσό, την Αθήνα, το Παλαιό Φάληρο, την Ηλιούπολη και τα Μελίσσια. 

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 7, 20, 37, 43, 45, ενώ ο αριθμός τζόκερ ήταν το 2. 


14 σχόλια:

  1. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και η εφαρμογή του τζόκερ δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω.Αναρωτιέμαι, ο τυχερός από τη Λεμεσό με ποιον τρόπο συμμετέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πιθανό για την Κύπρο ο ΟΠΑΠ να επιτρέπει το παιχνίδι. Μπορείς να βάλεις ένα VPN, να μπεις μέσο Ελλάδας και να παίξεις.

      Διαγραφή
  2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε και συγχωριανέ σε καλή μεριά και καλοφάγωτα. Βάλε και κάνα φράγγο στην ομάδα μπας και πάρουμε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια ομαδα βρε νουμερο, στους φτωχους να τα δωσει που τα εχουν αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ...ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΧΑΡΕΣ... ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΎ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΙΓΆ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΈΨΕΙ Κ ΠΟΛΎ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΡΏΤΑ Κ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΏ. ΕΣΕΙΣ ΚΎΡΙΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΕΡΔΊΣΑΤΕ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΊΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΆ ΣΑΣ. ΣΕ ΚΑΛΉ ΜΕΡΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε παρακαλώ πατριώτη αν μπορούσες να μου δανείσεις καμμιά 100.000 ευρώ και θα στα επιστρέψω το συντομότερο. Έχω μεγάλη ανάγκη, ο IBAN μου είναι ο GR.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν μάθουν ποιος ειναι, φορτώθηκε ενα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Θα μαλώσει με πολλούς γιατί δεν τους δίνει κατι τις που ξέρει οτι εχουν ανάγκη. Αν μαζέψει όσα θα του ζητήσουν , θα ειναι καμια δεκαριά μύρια. Αντι να τα χαρει, θα του βγάλουν την ψυχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι μάγκες μαζεύτηκαν εδώ. Σε ποιους φτωχούς να τα δώσει ρε μάγκες; Ξέρεις πολλούς που μοιράζουν σε φτωχούς; Να ειναι γερός και να χαρεί περισσότερο με τους ανθρώπους του. Να μην βγάλει τσιμουδιά όμως. Πρώτος θα του την πέσει ο παπάς που εχει ανάγκες η εκκλησία και ειναι φτωχιά. Αλίμονο αν δεν δώσει. Πόσα; Όλα. Θα τα μοιράσει ο παπάς. Το αν πρέπει να βοηθήσει κάποιους, το ξέρει ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι μόνο χαμόγελο και αισιοδοξία και χαρά να φέρουν,και να μην μαρτηριση.Αν δουλεύε σε διαλογιτιριο της περιοχής, μαύρη πέτρα να ρήξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ