Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο «Love it» η Ράνια Καραγιάννη - Τι δήλωσε στην Μαλέσκου

Η ζωή της έναν χρόνο μετά το Big Brother και η σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της
Καλεσμένη στο πλατό του «Love it» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 19 Οκτωβρίου η Ράνια Καράγιαννη, την οποία γνωρίσαμε την περσινή σεζόν, μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Big Brother, που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ. Η 29χρονη αγρότισσα από την Ημαθία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή της σήμερα, αλλά και τις σχέσεις που έχει με τους πρώην συμπαίκτες της.

«Με τον αντιδήμαρχο έχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις. Όπως και με άλλα παιδιά που δεν το περίμενα κιόλας. Με τον Γρηγόρη έχω πολύ καλές σχέσεις και με τη Ραμόνα επίσης. Η Άννα Μαρία χάρηκα που κέρδισε. Με τα παιδιά έχουμε βρεθεί και από κοντά. 

Η Ραμόνα ήρθε Χαλκιδική και με τον Γρηγόρη κάναμε μαζί μια δουλειά στην Αντίπαρο το καλοκαίρι. Εγώ δεν πίστευα ότι με αυτά τα παιδιά έξω από το σπίτι θα είχα επαφές» είπε η Ράνια σχετικά με τις σχέσεις της με τους πρώην συμπαίκτες της.

Όσον αφορά τη ζωή της σήμερα και το αν παραμένει αγρότισσα, η ίδια ανέφερε: «Οι γονείς μου και τα αδέρφια μου είναι αγρότες και εγώ βοηθάω όσο μπορώ. Αλλά δυστυχώς οι εποχές είναι πάρα πολύ δύσκολες. 

Τον Απρίλιο έπεσε παγωνιά. Μας τα πάγωσε όλα. Καρποί δεν υπάρχουν πλέον. Έχει πληγεί η σοδειά μας. Δεν υπάρχει καρπός. Ο αγροτικός τομέας είναι πάρα πολύ δύσκολος. Εμείς έχουμε και ακτινίδια και ροδάκινα».

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ