Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Νέες παραλαβές Φθινόπωρο - Χειμώνας 2021-2022!

Κάντε τις αγορές και μέσω του eshop, με ένα κλικ στο sioutisleather.gr - Και με μοναδικές προσφορές
Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και τώρα είναι η ιδανική περίοδος να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα υπέροχο δερμάτινο μπουφάν ή σακάκι. Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε όλα τα νέα σχέδια, σε πιο ελαφριά δερμάτινα πανωφόρια, που θα σας κρατήσουν ζεστούς στα πρώτα κρύα του φθινοπώρου αλλά και πιο ζεστά, με επένδυση και γούνα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε γουναρικά, για να υποδεχθούμε το χειμώνα με στυλ!

Οι νέες παραλαβές της γυναικείας και ανδρικής κολεξιόν για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021-2022 σε κλασσικά και μοντέρνα πανωφόρια και αξεσουάρ (γούνινους γιακάδες, τσάντες, γάντια, ζώνες , καπέλα κτλ), βρίσκονται ήδη στο κατάστημα «Σιούτης», ενώ μπορείτε να τα ανακακύψετε και από την άνεση του σπιτιού σας μέσω του του εύχρηστου e-shop. Και φυσικά, θα βρείτε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε όλα τα είδη, τόσο στο φυσικό κατάστημα στην οδό Εδέσσης 6 στη Βέροια, όσο και στο e-shop.




Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια, που θα καλύψουν κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ!

Τα προϊόντα του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.


Κάντε τις αγορές σας και μέσω του e-shop

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το γουναρικό ή το δερμάτινο που σας αρέσει, μέσα από το ολοκαίνουριο και εύχρηστο e-shop του καταστήματος «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα. Περιηγηθείτε άνετα και εύκολα στο e-shop, ανακαλύψτε με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας, όλη τη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα, γουναρικά, τσάντες και αξεσουάρ και με εκπτώσεις!


Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs

Γυναικεία






































































Ανδρικά
















































Τσάντες & Αξεσουάρ













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ