Quantcast

http://picasion.com/

Συναγερμός στη Βέροια: Κρούσμα κορωνοϊού στην 1η Μεραρχία Πεζικού

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βέροια και πιο συγκεκριμένα στην 1η Μεραρχία Πεζικού έπειτα από κρούσμα κορωνοϊού που βρέθηκε στο στρατόπεδο, λίγες ημέρες πριν από τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Το πρώτο κρούσμα της Covid-19 εντοπίστηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στην ιστορική μονάδα του Ελληνικού Στρατού. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, εντοπίστηκε κρούσμα εντός της 1ης Μεραρχίας, σε άτομο το οποίο απασχολείται στο πρατήριο με τα ρούχα.

Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μπει λουκέτο για έναν μήνα στο συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρουχισμού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει ανησυχία μήπως και υπάρξει διασπορά εντός του στρατοπέδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, στον νομό Ημαθίας καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων κορωνοϊού -αναλογικά με τον πληθυσμό, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Μόλις χθες, εντοπίστηκαν 123 νέες μολύνσεις covid, με τη διασπορά του ιού να εκτοξεύεται στα ύψη μετά την κοινωνική εκδήλωση που σημειώθηκε στις 10 Οκτωβρίου, στην Επισκοπή Νάουσας.

3 σχόλια:

  1. η περιφέρεια θεσσαλονικης ανακοίνωσε ότι δε θα γίνει μαθητική παρέλαση παρά μόνο στρατιωτική αυστηρής διάρκειας 60 λεπτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ου ου ου φοβηθηκαμε κ να ταν αληθεια αυτα που γραφετε τα περι κοροϊδοϊου...
    Αϊντε κκολλησαμε κορονοϊο και...τι;;;;;
    Οτι να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ