Quantcast

http://picasion.com/

Προσοχή! Τηλεφωνικές απάτες στη Βέροια - Έκλεψαν 7.000€ από δύο ηλικιωμένες

Έκτακτο μήνυμα εξέδωσε μέσα από το facebook η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά με τηλεφωνικές απάτες που βρίσκονται σε έξαρση το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας. Οι επιτελείς της Αστυνομίας ενημερώνουν τον κόσμο πως την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, απατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν από δύο ηλικιωμένες στη Βέροια, συνολικά το ποσό των 7.000 ευρώ και να τις κλέψουν αρκετά κοσμήματα! Η μέθοδος ήταν η συνηθισμένη: «Τηλεφώνησαν και ισχυρίστηκαν ότι συγγενείς τους πρέπει να υποβληθούν σε χειρουργείο, μετά από ατύχημα και χρειάζεται άμεσα να δώσουν χρήματα»...

Όπως τονίζουν οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, οι πολίτες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να τους πιστέψουν. Μόλις λάβουν το συγκεκριμένο τηλεφώνημα, θα πρέπει αμέσως να καλέσουν την Άμεση Δράση (100). Καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι φίλοι, οι γείτονες και οι συγγενείς, έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα των απατεώνων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ