Quantcast

http://picasion.com/

Κοζάνη: 33χρονος φέρεται να παρενόχλησε 15χρονη κοπέλα

Επεισόδιο με συμμαθητές της
Σεξουαλική παρενόχληση από άντρα, ηλικίας 32-33 ετών, φέρεται να δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μια 15χρονη κοπέλα στην Κοζάνη, σε περιοχή κοντά στο 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, στο οποίο διοργανώθηκε μεγάλο πάρτι, με αφορμή την κατάληψη του σχολείου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanimedia.gr, ο εν λόγω άντρας φέρεται να θώπευσε την μαθήτρια, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές της, που αντέδρασαν έντονα στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της κοπέλας.

Ο φερόμενος ως δράστης της σεξουαλικής επίθεσης προσήχθη,μετά από άμεσες ενέργειες της Αστυνομίας, και κρατείται, ενώ φέρεται να έχει κάταγμα στη μύτη. Δεν έχει διαλευκανθεί το τι ακριβώς συνέβη.

1 σχόλιο:

  1. Πάρτυ σε σχολείο υπό κατάληψη, εν μέσω κορονοϊού; Και η είδηση της ημέρας είναι πως άνοιξε μια μύτη ενός εξωσχολικού διεστραμμένου; Το αν ήταν κάποιος μαστοπός, ή ντήλερ ναρκωτικών, δεν σας ανησύχησε καθόλου βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ