Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο φίλοι από τα παλιά...

Στην τοπική επικαιρότητα των προηγουμένων ημερών κυριάρχησε η παρουσία στη Βέροια του πρώην υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ο οποίος επισκέφθηκε τις νοσοκομειακές μονάδες της περιοχής, το Κέντρο Υγείας και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ), ενώ αργότερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και μίλησε σε πολιτική εκδήλωση με θέμα την εξέλιξη της πανδημίας και την αναγκαιότητα νέας υγειονομικής στρατηγικής.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του ο Ανδρέας Ξανθός είχε την χαρά να συναντηθεί με τον παλιό του φίλο και συνάδελφο Τάσο Βασιάδη, με τον οποίον τον συνδέουν μνήμες κοινών αγωνιστικών διεκδικήσεων για την Υγεία, παρά τις διαφορετικές πολιτικές τους πεποιθήσεις.

Ο Ανδρέας Ξανθός και ο Τάσος Βασιάδης ξαναθυμήθηκαν την εποχή που ως αντιπρόσωποι των Ιατρικών Συλλόγων Ρεθύμνου και Ημαθίας αντίστοιχα, μετείχαν από κοινού στις κοινητοποιήσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και των Εργασιακών Ιατρικων Οργανώσεων, για την Υγεία των Πολιτών και τους Ιατρούς.

Οι δυό γιατροί επαναβεβαίωσαν ότι παρά τα χρόνια που περνούν, η παλιά φιλία τους κρατεί...

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες γνωριμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΜΑΡΙ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ