Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον Κόροιβο Αμαλιάδας υποδέχεται στο ΕΑΚ ο Φίλιππος

Συνέχεια του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών το Σάββατο 30/11/2021 με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας να υποδέχεται στην αίθουσα «Δημήτριος Γκίμας» του Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» την ομάδα του Κόροιβου Αμαλιάδας. Η ομάδα του Χριστόφορου Κουρουζίδη προετοιμάστηκε κατάλληλα καθ’ όλη την εβδομάδα που πέρασε και θέλει να πραγματοποιήσει την 2η νίκη της, αυτή τη φορά στο γήπεδο της. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Συμεωνίδης-Μπακάλης και Θεοδώρου. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την προσπάθεια την ομάδας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια. Εκτός του ανώτατου ορίου εισερχομένων φιλάθλων, σύμφωνα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, η είσοδος θα πραγματοποιείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. 

Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου. Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση χρόνου προσέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ