Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο με ΙΧ και αγριογούρουνο στο δρόμο προς Σέλι

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου 2021 στο ορεινό οδικό δίκτυο του δήμου Βέροιας. Συγκεκριμένα στον δρόμο από το Σέλι λίγο πριν τη Βέροια, Ι.Χ. από την Αλεξάνδρεια, συγκρούστηκε με αγριογούρουνο. Ο οδηγός δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με το αγριογούρουνο, το οποίο όπως μας περιέγραψε ήταν μεγάλο και βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που στον συγκεκριμένο δρόμο γίνεται ατύχημα με αγριογούρουνο και όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε εικόνες από το alexandreia-gidas.gr:





3 σχόλια:

  1. Το αγριογούρουνο είχε μόνο γρατσουνιές, δεν τραυματιστηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι πρέπει να γίνει ρε παιδιά με αυτά τα ζώα ναι έχουν δίκιο κ αυτά αλλά εμείς τι θα κάνουμε δεν πρέπει να κινούμαστε στο δρόμο όσο προσοχή κ να έχεις αν είναι να γίνει θα γίνει θα θρηνήσουμε κανένα άνθρωπο κάποια στιγμή να το ξέρετε πρέπει κάποτε να κάνει κάτι τώρα ο άνθρωπος τι φταίει να πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του για να ξανά κάνει το αυτοκίνητο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ