Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mητροπολίτης Παντελεήμων: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου»

Ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος»
Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αξιοποιώντας το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού, ξεκίνησε από την αρχή της πανδημίας του Covid-19 ένα πλούσιο πρόγραμμα διαδικτυακών παραγωγών. Εμπνευστής και πρωτεργάτης της διαδικτυακής προσπάθειας υπήρξε ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος πραγματοποίησε τέσσερις σειρές ομιλιών με διάφορα πνευματικά, αγιολογικά και εθνικά θέματα.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ξεκίνησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τις διαδικτυακές ομιλίες στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος». Ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το θέμα: «Κόσμος, ο εχθρός της ψυχής του ανθρώπου».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM.



4 σχόλια:

  1. Μπράβο, δεν ήξερα ότι ήταν gamer o παππούλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exis gini o xiroteros olon megaliotate.gia hollywood ise. Yutube ke lezanda. Re ase tis lezandes ke kirixe to euaggelio giati erxete i ora sas. Opos ipe k o agios kosmas mas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάτερ μασε τους άσχετους πνευματικούς
    μπας και σωθεί κανένας χριστιανός. Ο νοων νοείτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ