Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοσμοσυρροή στις τράπεζες της Βέροιας - Ατελείωτες ουρές και εκνευρισμός!

Με μεγάλη κίνηση στο κέντρο της Βέροιας ολοκληρώθηκε η εβδομάδα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου παρατηρήθηκαν «ουρές» στα τραπεζικά καταστήματα επί της Μητροπόλεως, της Βενιζέλου και της Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βέβαια, τις «ουρές» δικαιολογεί το γεγονός ότι χθες και σήμερα χιλιάδες Βεροιώτες πληρώθηκαν από τις εργασίες τους (οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τις συντάξεις τους), αλλά και θέλησαν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. 

Η μεγαλύτερη κοσμοσυρροή σημειώθηκε στο κατάστημα της Εθνικής στην Μητροπόλεως (αναμονή πάνω από 1 ώρα), στο κατάστημα της Eurobank στην Μεγάλου Αλεξάνδρου (αναμονή πάνω από 45 λεπτά) και στην Τράπεζα Πειραιώς στη Βενιζέλου (αναμονή περίπου 30 λεπτά). 

Η πλειοψηφία των πολιτών που υπόμεναν καρτηρικά ήταν της τρίτης ηλικίας, οι οποίοι δεν έχουν ειδικευτεί να κάνουν τις συναλλαγές τους μέσω e-banking. Η μεγάλη καθυστέρηση, έφερε νεύρα και εκνευρισμό, με ορισμένους συμπολίτες μας να μην αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση και να αποχωρούν, χωρίς τελικά να εξυπηρετηθούν.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή κοσμοσυρροή στις τράπεζες της Βέροιας:







18 σχόλια:

  1. Ασέβεια προς τα τιμημενα γειρατεια. Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρξει μεταβατική περίοδος. Έχω τύχει ανήμπορους να περιμένουν όρθιοι έξω από την εθνική να κοντεύουν να λιποθυμήσουν και να μην υπάρχει καμία πρόνοια γι αυτούς. Ένας άνθρωπος να τους καθοδηγήσει ένα κάθισμα κάτι τέλος πάντων που να δείχνει ένα σεβασμό σ αυτούς τους ανθρώπους.... Ντρέπομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ έχω δει πολλές φορές (πριν χρόνια γιατί με e-banking δεν πατάω πλέον στις τράπεζες) το αντίθετο. Αλλά πλέον στις τράπεζες το 70-80% είναι ηλικιωμένοι... Όλοι θέλουν και από ένα άτομο να τους βοηθήσει !

      Διαγραφή
  2. Εφόσον υπάρχουν λεφτά πάλι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο με τον Βσρουφακη υπηρχαν ουρες. Οι φωτο ειναι μονταζ προβοκατορικο. Αφου τωρα ολοι εχουν λεφτα και πληρωνονται αδρα και πληρωνουν με ανεση τις υποχρεωσεις....Ξυπνα κοσμακη. Μην περιμενεις τιποτα απο αυτους που χρεοκοπησαν την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους υπερήλικες οι τράπεζες δεν χορηγούν e-baking. Έχω προσωπική εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες βλακείες. Είναι υποχρεωμένοι. Αλλά εδώ ακόμα τρέχουν να κάνουν ενημέρωση το βιβλιάριο...

      Διαγραφή
  5. Οι ηλικιωμένοι είναι δύσπιστοι και δεν εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τέτοιου είδους συναλλαγές δίνοντας την κάρτα τους...οπότε ας κάθονται στην ουρά έξω από την τράπεζα και να μην μιλάνε καθόλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει ζώων γι αυτούς τους ανθρώπους πού μόχθησαν για να σε κάνουν άνθρωπο αλλά δεν βλέπω να έγινες, όσο για τον φίλο πού λέει για μοντάζ πρέπει να είναι από άλλοι πόλη.

      Διαγραφή
    2. Για το πρώτο"ζώον", συμφωνώ για το δεύτερο"άλλη" πόλη,μαλλον κάνει"προχω"χιούμορ ο 10:12.

      Διαγραφή
    3. Το σχολιο σε σχεση με το μονταζ ηταν σαρκαστικο. Οι ουρες φυσικα και υπαρχουν.

      Διαγραφή
  6. ...το οτι η εθνικη ενα μονο καταστημα(σε ολο τον νομο 2?) με εναν ταμια ειναι φυσιολογικο?
    Ειναι σεβασμος σε αυτους ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    Μη τα ριχνουμε ολα σε αυτους που εχουν δυσκολια χειρισμου ATM ,γιατι δε γνωριζουμε τι επιδυλασει το μελλον σε εμας τους εξυπνους που χειριζομαστε ATM και e banking, σε 40 χρονια που θα ειμαστε στη θεση τους, μπορει να εχουμε τσιπακι φυτεμενο στο κολο και να πληρωνουμε με ανεπαφη συναλαγη.
    Οι νεοι της εποχης του 2061 θα τους φαινεται φυσιολογικο ,γιατι ειναι πιο πρακτικο και δε χανεις το κωδικο η την καρτα απο κανενα γυφτο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στους συντοπίτες μας, τυπικότατοι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να σκεφτεί κανείς ότι αφού το Τραπεζικό Σύστημα της Ελλάδος ανακεφαλαιοποιήθηκε 3 φορές, ο μέγας νταουλιέρης ΑL6 το πούλησε για 5 δις, όλο κι όλο, για να εξυπηρετείται ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πρώτος που θα έπρεπε να ντρέπεται είναι τα παιδιά των ηλικιωμένων που στέκονται στην ουρά έξω από τις τράπεζες. Τους κάνουν ένα. e-banking τους βάζουν και όλους τους λογαριασμούς να έρχονται ηλεκτρονικά και τους πληρώνουν πλέων οι ίδιοι τις υποχρεώσεις τους. Και ότι μένει πάνε στο ATM τα περνούν και τους τα πάνε σπίτι. Ακόμη και σε άλλη πόλη να βρίσκονται ακόμη και σε άλλη χώρα τις πληρωμές τουλάχιστον μπορούν να τους τις κάνουν. Άρα πρώτα κάνουμε εμείς αυτό που έχουμε χρέος ως παιδιά τους και μετά απαιτούμε και από τις τράπεζες να κάνουν το δικό τους. Όταν εμείς ως παιδιά τους δεν τους βοηθάμε, θα ασχοληθεί ο Χ τραπεζίτης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτά τα γίδια νεαρής ηλικίας που έχουν σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα φεισμπουκ και μειμπουκ δεν ξέρουν να δουλεύουν το e-banking; Μεσαίωνας στο μεγάλο χωριό της Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ