Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (25/10 - 31/10)

Ο Άρης όπως πολλές φορές έχουμε πει είναι η δράση, η ένταση, η σεξουαλικότητα και είναι εκείνος που εκκινεί καταστάσεις σαν εναρκτήρια σπίθα. Το κάθε τι όμως έχει τη καλή πλευρά όπως και την κακή. Ο Πλούτωνας ως πλανητοειδής επηρεάζει τα βαθύτερα συναισθήματα μας, ψάχνοντας βαθιά στο υποσυνείδητο αποκαλύπτοντας και άλλες πτυχές του εαυτού μας, μπορεί για καλό μπορεί και όχι.  Η όψη τετραγώνου ή αλλιώς 90 μοιρών που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός.  Η συγκεκριμένη όψη κατά την σύγχρονη αστρολογία θεωρείται από πολλούς ως σκληροπυρηνική και όχι άδικα. Έχει διαπιστωθεί αρκετές φορές ότι και στα προσωπικά γενέθλια ωροσκόπια ανάλογα με τα στοιχεία και τα ζώδια που πρωταγωνιστούν στον χάρτη, τα άτομα με τη συγκεκριμένη όψη μπορεί από την αρνητική της πλευρά να βγάλει προς τα έξω και τον “εν δυνάμει” δολοφόνο. Καταλαβαίνουμε από τη στιγμή που η όψη λαμβάνει χώρα στα παρορμητικά ζώδια. (Άρης-Ζυγό, Πλούτωνας-Αιγόκερω) στις 24 μοίρες και 24 λεπτά ότι θα επηρεάσει κατά κόρον τους Ζυγούς-Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους 3ου δεκαημέρου. Από Αντισκιά και κόντρα Αντισκιά η όψη θα επηρεάσει την 3η και τέταρτη μοίρα του Τοξότη-Διδύμου και Ιχθύ-Παρθένου. Στα Ζώδια μεγαλύτερη δυναμική θα ασκήσει στα τρίτα δεκαήμερα η όψη.

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αρχίζεις να αποφορτίζεσαι από την ένταση της περασμένης εβδομάδας που είχαμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σου και τις ημέρες που ακολουθούν έχεις την ανάγκη να τεμπελιάσεις, να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους όπως είναι να έρθουν! Προσοχή σε παρανοήσεις , λάθη σε έγγραφα και οικονομικά συμφωνητικά την Τετάρτη με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού (το Σάββατο), μπαίνεις σε μία απαιτητική και μαχητική περίοδο για τα οικονομικά σου όπου τα έξοδα δε θα λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι σε μία αβεβαιότητα,θέλεις να νιώθεις πιο ελεύθερος ή να λύσεις τους γρίφους που είχαν δημιουργηθεί μέσα σου το τελευταίο διάστημα. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό φουντώνει για τα καλά το πάθος κ αι τον ερωτισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι μία ουδέτερη και κάπως στάσιμη εβδομάδα, σημαντικό είναι να αποφύγεις τα λάθη και τις ασυνέπειες. Στα οικονομικά σου αγχώνεσαι από τα έξοδα που τώρα παρουσιάζονται και χρειάζεται να είσαι πιο μετρημένος με το χρήμα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αρχίζουν και λύνονται τα ψυχολογικά αδιέξοδα και η κακοδιαθεσία στην οποία ήσουν το περασμένο διάστημα. Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, αφού τόσο ο Ήλιος όσο και ο Άρης (από το Σάββατο) στο Σκορπιό φωτίζουν αυτό τον τομέα της ζωής σου φέρνοντας και σημαντικές εξελίξεις. Το Σαββατοκύριακο ωστόσο , θα μου απογοητευτείς γιατί κάτι που θέλεις πραγματικά πολύ , φαίνεται να είναι μπλοκαρισμένο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρες γεμάτες ένταση, ζήλεια και ανεκπλήρωτες επιθυμίες αγαπητέ μου Ταύρε για τα αισθηματικά σου! Πρέπει να αποφύγεις την προσκόλληση σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου! Μπαίνεις σε μία τεταμένη περίοδο για τα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λύνονται τα παρατράγουδα που είχαν δημιουργηθεί την περασμένη εβδομάδα και μπορώ να πω ότι παρουσιάζονται και θετικές ευκαιρίες που σε βοηθούν να εξελιχθείς! Στα οικονομικά σου λύνεις εκκρεμότητες.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα σε επηρεάζει όλη την εβδομάδα μα πολύ περισσότερο την Τετάρτη και σε προϊδεάζει ότι οι μέρες σου θα είναι αλλόκοτες και μπερδεμένες αναφορικά με τις σχέσεις σου! Προσπάθησε να μην πάρεις λάθος αποφάσεις κάτω από το κύμα ενθουσιασμού ή παραπλάνησης! Η εβδομάδα έχει απατηλό χαρακτήρα και ίσως παρασυρθείς σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού αυτό το Σάββατο εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξελίξεων, δράσεων στα επαγγελματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη από τον Τοξότη σε προδιαθέτει να αφεθείς σε μία σχέση που σε συναρπάζει! Το τετράγωνο ωστόσο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, ναι μεν μπορεί να τονώσει την ρομαντική σου διάθεση είναι πολύ πιθανό όμως να σε φέρει αντιμέτωπο με διλήμματα και εξαπατήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ενώ και στον οικονομικό τομέα η εξελίξεις δεν προχωρούν ακριβώς όπως σχεδίαζες ή επιθυμούσες.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, διανύεις μία εβδομάδα που αρχίζεις να ηρεμείς από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισες το περασμένο διάστημα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε κάνει ωστόσο να αισθάνεσαι κάπως ανικανοποίητος τόσο στα προσωπικά σου όσο και στα οικονομικά σου! Ο Ήλιος αλλά και ο Άρης (από το Σάββατο) στο Σκορπιό σε ευνοούν σε νέες δραστηριότητες που θα σου δώσουν χαρά ενώ και η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πιο ευνοϊκή πορεία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το διάστημα είναι θετικό, αρκεί να αφήσεις λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο για να απολαύσεις στιγμές! Ο Άρης από το Σκορπιό ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και σε συναρπάζει μέσα από καυτές ερωτικές εξελίξεις που τώρα θα δημιουργηθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος αυτή αναμένεται στάσιμη με εσένα να ανησυχείς τι έχει συμβεί και δεν προχωρούν τα πράγματα έτσι όπως θα θελες ή θα περίμενες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία ωστόσο θα καταφέρεις να ξεπεράσεις!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου και οδηγείσαι σε υπερβολές, τις οποίες όμως θα τις απολαύσεις! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μιλά για έναν αδιέξοδο έρωτα που καταφέρνει και σε πλανεύει αλλά και σε μπερδεύει με ανασφάλειες και με φόβους! Το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου σε φορτώνει με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στις μέρες που ακολουθούν! Η είσοδος του Άρη στο σκορπιό εγκαινιάζει μία περίοδο συναισθηματικών αναταραχών αλλά και εξελίξεων στο σπίτι και στην οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου απολαμβάνεις μοναδικές στιγμές, μοναδικές συγκινήσεις, δεν παύει όμως οι συνθήκες να είναι αβέβαιες και κατά βάθος μέσα σου να γνωρίζεις ότι τα δεδομένα εύκολα μπορούν να αλλάξουν γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να προβείς σε συζητήσεις οι οποίες θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Στα οικονομικά σου υπάρχει αστάθεια και ίσως παρασυρθείς σε λάθος επιλογές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, οι μεγάλες ανησυχίες για τα οικονομικά σου σταδιακά θα αρχίσουν να υποχωρούν και οι μέρες σου είναι σχετικά πιο ήπιες, αρκεί να αποφύγεις την δυσμενείς τάσεις που σου μεταδίδει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σε επηρεάζει άμεσα! Μπερδέματα, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στην σχέση σου θα σε κάνουν να νιώσεις ότι υπάρχει ένα θολό σύννεφο γύρω σου που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού (το Σάββατο) εγκαινιάζει μία νέα περίοδο δράσης, εξελίξεων, μετακινήσεων και πρωτοβουλιών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες αυτή την εβδομάδα και θα χρειαστεί να είσαι προσεχτικός! Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα μιλά για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, ή ακόμα και για μία αλλόκοτη , μπερδεμένη κατάσταση που σε κάνει να βρίσκεσαι σε ανασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις σημαντικές διεκπεραιώσεις στα οικονομικά σου και να λύσεις πράγματα που σε ταλαιπώρησαν τον τελευταίο μήνα. Στα επαγγελματικά σου έχεις άγχος, πολλές ευθύνες, κούραση, όμως τα καταφέρνεις!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μετά το κύμα ασυνεννοησίας και καβγάδων στις διαπροσωπικές σου σχέσεις έφτασε η στιγμή να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις και να σκεφτείς εκ νέου κάποιες υποθέσεις. Το άγχος είναι έκδηλο ίσως γιατί οι συνθήκες δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αναζητάς αυτή την εβδομάδα τις πηγές εκείνες που θα σου προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα , σιγουριά όμως είσαι αρκετά πιεσμένος. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξόδων στα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου μην πιστεύεις αυτή την εβδομάδα όσα σκέφτεσαι, όσα ακούς και όσα συζητιούνται γενικότερα. Ο ενθουσιασμός μπορεί να παρασύρει σε λάθη, παρεξηγήσεις ή να ειπωθούν υποσχέσεις που δεν θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λύνεις εκκρεμότητες, παρεξηγήσεις υπάρχουν όμως σημαντικές καθυστερήσεις που σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου βγαίνουν πολλά έξοδα στην επιφάνεια!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και δυναμικά, όπου σίγουρα θα είναι γιατί από αυτή την εβδομάδα φιλοξενείς και τον Άρη στο Ζώδιο σου! Έχεις την ορμητικότητα, το πάθος, τον ερωτισμό, αλλά και το τσαγανό να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου! Οι ευθύνες σου ωστόσο είναι πολλές και αρκετές στιγμές νιώθεις ότι ο χρόνος που περνά από πάνω σου είναι αρκετά βαρύς !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα έχεις την διάθεση να ξεγελάσεις αλλά και να ξεγελαστείς , με την καλή έννοια ωστόσο! Επιλέγεις να βυθιστείς στα μονοπάτια της φαντασίας σου και να εκφράσεις με υπερβολή τα συναισθήματά σου στο άτομο που ποθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι μέρες σου είναι αποκαταστατικές, λύνονται διαφωνίες και μπλοκάρει το κλίμα. Έχεις την ευκαιρία να βάλεις μπροστά σχέδια που είχαν παγώσει! Στα οικονομικά προσοχή στις ατσαλιές.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, αυτή την εβδομάδα θέλεις να το διασκεδάσεις, να κάνεις τις τρέλες σου, να επιβεβαιωθείς και να απολαύσεις στιγμές. Όλα αυτά θα τα πραγματοποιήσεις όμως το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε προϊδεάζει ότι ίσως το παρακάνεις και πέσεις σε λάθη τα οποία θα είναι δύσκολο να συμμαζέψεις στην πορεία! Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό εγκαινιάζει μία δύσκολη και μαχητική περίοδο για τα επαγγελματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι γεμάτος συναίσθημα, ρομαντισμό,υπερβολή αλλά και κάπως πιο επιρρεπής στα λάθη και στις διπλές ή μπερδεμένες καταστάσεις! Προσοχή στους πειρασμούς αν είσαι δεσμευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά έχεις αρκετό άγχος, πολλές ευθύνες και χρειάζεται να κάνεις μία καλή οργάνωση γιατί και η πορεία του Νοεμβρίου θα είναι απαιτητική! Στα οικονομικά σου βγαίνεις λίγο εκτός προγραμματισμού

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα βυθίζεσαι στις σκέψεις σου, κάνεις όνειρα, σχέδια και αφήνεις το ένστικτό σου να γίνει ο οδηγός σου! Προσπάθησε όμως να παραμένεις ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα και αυτό στο λέω γιατί ίσως τα μεγαλεπήβολα σχέδια που κάνεις τώρα, να μην είναι εύκολο να υλοποιηθούν άμεσα. Ξεκίνησε με μικρά και σταθερά βήματα. Ο προβληματισμός στα οικονομικά θα είναι αισθητός γιατί το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σε επηρεάζει άμεσα. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό εγκαινιάζει μία περίοδο δράσης, εξελίξεων, σε φιλίες, κοινωνικές επαφές ενώ κυνηγάς πιο ενεργά όνειρα και επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είσαι όλο υπεκφυγές αυτή την εβδομάδα ή και κρατάς κάποια μυστικά είτε επειδή δεν θέλεις να απογοητεύσεις, είτε επειδή δεν θες να απογοητευτείς! Το κλίμα γύρω σου είναι θολό στα ερωτικά και η μυστικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των ημερών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν καλές προοπτικές για την πορεία σου βασική προϋπόθεση είναι να μην λειτουργείς παρορμητικά αλλά να κάνεις λίγη υπομονή ! Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις σου σε δεσμεύουν και σε πιέζουν!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, το βλέμμα σου είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου, στην πορεία της καριέρας σου, στους στόχους που έχεις θέσει και αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις, λάθη ή αμέλειες. Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό σε αναγκάζει να λειτουργήσεις πιο μαχητικά ή και ανταγωνιστικά προκειμένου να έχεις μία καλύτερη επαγγελματική πορεία! Κάποιες επιθυμίες σου παραμένουν ανικανοποίητες αυτή την εβδομάδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου την μία νιώθεις κενό και μοναξιά, την άλλη στιγμή ονειροπολείς μία ερωτική ιστορία που πέρασε και στην συνέχεια νιώθεις ότι είσαι σε ερωτικό δίλημμα και ότι δεν ξέρεις τι να διαλέξεις! Οι καταστάσεις και τα συναισθήματά σου αυτές τις μέρες βρίσκονται στο απόλυτο χάος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η περίοδος αυτή σε αναγκάζει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και να εργαστείς πιο ώριμα, σταθερά και συγκροτημένα !Στα οικονομικά σου υπάρχουν αστάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, διανύεις μία εβδομάδα που οι συνθήκες γύρω σου είναι αλλόκοτες και μπερδεμένες. Κάποια σχέδια που κάνεις καθυστερούν να υλοποιηθούν και ναι μεν δεν χάνεις την πίστη σου, αλλά ανησυχείς για την έκβαση των υποθέσεών σου! Προσοχή αυτή την εβδομάδα στις πλάνες και στις παρανοήσεις, κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν απέναντί σου και τις πιο αγνές προθέσεις και πρέπει να είσαι προϊδεασμένος σε αυτό! Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό το Σάββατο σε ευνοεί πολύ, γιατί μπαίνεις σε μία περίοδο που αναλαμβάνεις δράση και έχεις εξελίξεις που αφορούν ταξίδια, εκπαιδευτικά πρόγραμμα, νέες συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου καλύτερα να μην κάνεις μεγάλα όνειρα χωρίς τον ξενοδόχο... Ξέρω πως είσαι τρυφερή και ρομαντική ψυχή όμως με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αυτή την εβδομάδα, η πλάνη καραδοκεί και πρέπει να την αποφύγεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν παρουσιάζονται μεγάλες εξελίξεις και αυτό σε ανησυχεί αρκετά αλλά είναι μία προσωρινή κατάσταση! Στα οικονομικά σου ξεφεύγεις από τις δυσκολίες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα και παίρνεις ανάσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ