Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτσι θα εορταστεί η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια

Ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας το Πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην πόλη της Βέροιας. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τον γενικό σημαιοστολισμό όλων των καταστημάτων δημοσίων, δημοτικών, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2021. Την Τετάρτη 27-10-2021 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες σε όλα τα Σχολεία Α΄/θμιας και Β΄/θμιας Εκπαίδευσης του Νομό και προσκύνημα μαθητών και μαθητριών σχολείων, προσκόπων και οδηγών στο Μνημείο Πεσόντων Βεροιέων του ’40 - ‘41 στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου), με επικεφαλής δασκάλους, καθηγητές και βαθμοφόρους.

Την Πέμπτη 28 - 10 - 2021 στις 07.30΄, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών του Δήμου Βέροιας.
και στις 08.00΄θα γίνει η Επίσημη Έπαρση της Σημαίας. Στις 10.30΄ θα πραγματοποιηθεί η τέλεση επίσημης δοξολογίας με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ. κ. Παντελεήμονα και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, δικηγόρο του Πρωτοδικείου Βέροιας.

Στις 11.15΄θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Βεροιέων του ’40 - ‘41 στην Πλατεία Ρακτιβάν (Ωρολογίου) και κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους.

2 σχόλια:

  1. Όταν λένε στο "μνημείο πεσόντων " εννοούν το πραγματικό μνημείο πεσόντων ή το άλλο με τις πέτρες; Γιατί τις προηγούμενες χρονιές η κατάθεση έγινε στις πέτρες . Για να δούμε τι θα αποφασίσουν φέτος...Τον τύπο ή την ουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικηγόρος στον πανηγυρικό, είναι σαν την κόκα κόλα αυτοί , πάνε με όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ