Με τις παρεμβάσεις και τις συστηματικές προσπάθειες του Τάσου Μπαρτζώκα εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την κατασκευή νέου αγωγού άρδευσης στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης. Ο Βουλευτής γνωρίζοντας καλά τις μεγάλες αρδευτικές ελλείψεις της περιοχής και με δεδομένο ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν μπορούσε να καλύψει τη μεγάλη δαπάνη που απαιτείται, μετέφερε το ζήτημα στον Υπουργό Υποδομών, ζητώντας του να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος με τη μορφή της έκτακτης επιχορήγησης.
Όντας σε τακτική επικοινωνία με τον Υπουργό και το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη, η έγκριση του μεγάλου έργου είναι πλέον γεγονός και επίκειται σε σύντομο διάστημα να εκκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του, η ολοκλήρωση της οποία θα δώσει νέα πνοή στον πρωτογενή τομέα της περιοχής και τους καλλιεργητές.
Ο Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό, κ. Καραμανλή, για την κατανόηση του προβλήματος και την άμεση ικανοποίησή του, με τον οποίο εκτός από βαθιά φιλία, τους συνδέει η επιμονή αλλά και η προσήλωση στο αποτέλεσμα και όχι στις κενές εντυπώσεις.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παλιά εθνική οδό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Συνεπιβάτες συγκράτησαν 61χρονο άνδρα που καθόταν δίπλα και τον τράβηξε ο αέρας




ΚΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ....ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΩΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφή