Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκρίθηκαν 200.000€ για κατασκευή νέου αρδευτικού αγωγού στη Δ.Ε. Μελίκης

Με τις παρεμβάσεις και τις συστηματικές προσπάθειες του Τάσου Μπαρτζώκα εγκρίθηκε από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλή, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για την κατασκευή νέου αγωγού άρδευσης στη Δημοτική Ενότητα Μελίκης. Ο Βουλευτής γνωρίζοντας καλά τις μεγάλες αρδευτικές ελλείψεις της περιοχής και με δεδομένο ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας δεν μπορούσε να καλύψει τη μεγάλη δαπάνη που απαιτείται, μετέφερε το ζήτημα στον Υπουργό Υποδομών, ζητώντας του να χρηματοδοτηθεί ο Δήμος με τη μορφή της έκτακτης επιχορήγησης.

Όντας σε τακτική επικοινωνία με τον Υπουργό και το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη, η έγκριση του μεγάλου έργου είναι πλέον γεγονός και επίκειται σε σύντομο διάστημα να εκκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του, η ολοκλήρωση της οποία θα δώσει νέα πνοή στον πρωτογενή τομέα της περιοχής και τους καλλιεργητές.

Ο Βουλευτής ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό, κ. Καραμανλή, για την κατανόηση του προβλήματος και την άμεση ικανοποίησή του, με τον οποίο εκτός από βαθιά φιλία, τους συνδέει η επιμονή αλλά και η προσήλωση στο αποτέλεσμα και όχι στις κενές εντυπώσεις.

1 σχόλιο:

  1. ΚΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΙΚΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ....ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ