Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ προς Γκυρίνη: «Δεν απαντάς και προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις»

Συνέχεια στον δημόσιο διάλογο για το θέμα των παρελάσεων δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας. Μετά την απάντηση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη (δείτε εδώ), ήρθε νέο δελτίο τύπου από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία σχολιάζουν πως ο δήμαρχος δεν απαντάει στα σοβαρά ερωτήματα που του έχουν θέσει και προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει. Επίσης, του ζητούν
να απαντήσει ξεκάθαρα, αν έχει στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν το αντίθετο από το σκεπτικό της απόφασης ακύρωσης των παρελάσεων, όπως εκφράστηκε από την Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας:

«Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας επιλέγει να μην απαντάει στα σοβαρά ερωτήματα που απασχολούν πρωτίστως την κοινωνία του Δήμου.

Επικαλείται αποσπασματικά τις απόψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ο οποίος δήλωσε πως επιθυμία του είναι να γίνουν οι παρελάσεις όπως και όλα τα μεγάλα γεγονότα με τα αντίστοιχα μέτρα επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του για περιοχές της Β. Ελλάδας όπου η θετικότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Την ίδια επιθυμία εκφράζουμε και εμείς και πιστεύουμε απηχεί την επιθυμία του συνόλου της κοινωνίας.

Ο κ. Γκυρίνης προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι η συζήτηση δεν αφορά τις παρελάσεις γενικότερα, αλλά τις παρελάσεις σε σχέση με ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της χώρας όπως η Ημαθία και αλλού.

Περιοχές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο εγκυμονεί κινδύνους για ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε και πάλι τον κ. Γκυρίνη να απαντήσει ξεκάθαρα αν έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το αντίθετο από το σκεπτικό της απόφασης ακύρωσης των παρελάσεων όπως εκφράστηκε από την Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας.

Αντιλαμβανόμαστε την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει λόγω αυτής του της απόφασης αλλά θα πρέπει να γνωρίζει πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια».

9 σχόλια:

  1. Αν πέρναμε σοβαρά και τον ΣΥΡΙΖΑ της Αλεξάνδρειας θα ήμασταν για γέλια και για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον συριζα γενικότερα

      Διαγραφή
    2. Για γέλια δεν ξέρω ,αλλά το κλάμα θα το ρίξετε οπωσδήποτε, αφήστε τον συριζα και κοιτάξτε την ζωή σας και την ζωή των δικών σας.

      Διαγραφή
  2. Τελικά υπάρχουν κάποιοι που προσποιούνται και κάνουν οτι δεν καταλαβαίνουν. Αυτλα τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή του τα είπανε ή τα ξέρει απο εμπειρία; Προσέξτε τι λέξεις χρησιμοποιείτε. Δεν είναι όλοι δρακουλίνια. Ξέρεις τι ειναι ρε σεις να προσποιείσαι οτι θα πάς αριστερά και να κάνεις γκέλα δεξιά; Ρωτήστε τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και είσαι εκτός θέματος,δεν μπορώ να μην απαντήσω σε άνθρωπο με κοντή μνήμη. Προσποιεισαι ότι πας προς τα δεξιά και κάνεις γκέλα προς τα αριστερά και σοσιαλιστικά ( Βενιζέλος) ή μετά από τους αριστερά που γκελαραν δεξιά, προσποιεισαι ότι πας κεντροδεξιά αλλά γκελαρεις στα ακροδεξιά (Βορίδης,Άδωνης,Πλεύρης, Μπογδάνος αυτός δόθηκε δανεικός) ή ακόμη καλύτερα ο πατέρας του Αξιού ο Κων/νος Μητσοτάκης ενώ προσποιειθηκε για δεξιά πήρε αριστερό εξτρέμ τον Φλωράκη,σου φτάνουν ή θέλεις κι άλλα.

      Διαγραφή
  3. Εσυ δεν είσαι σοβαρος που μας έβαλες σε μπελάδες
    Θα το βλέπεις και στο όνειρο σου τα κρούσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε το ΣΥΡΙΖΑ και κοιτάτε τα σουργελα που ψηφίσατε..ο ένας πιο χαζός απ' τον άλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμητηστε τις κακιες κοιταξτε θα διορθωσετε τις πολιτικες ανοησιες εσεις και αφηστε τα αλλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΒΡΙΚΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ)....ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ..ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ