Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Αρτοποιών Βέροιας - Όλα τα ονόματα

Πρόεδρος ο Δημήτρης Κόγιας
Νέο διοικητικό συμβούλιο ανέδειξε το Σωματείο Αρτοποιών Βέροιας και περιχώρων, στις εκλογές της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου, όπου ψήφισαν 118 από τα 133 μέλη του Σωματείου. Εκ νέου πρόεδρος αναδείχθηκε ο Δημήτρης Κόγιας και στο διοικητικό συμβούλιο εκλέχθηκαν: Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Σαλαπασίδης, Γενικός γραμματέας ο Στράτος Χατζηευστράτογλου, Ταμίας ο Σωτήρης Ξυδόπουλος και έφορος δημοσίων σχέσεων ο Δημήτρης Χονδραντώνης. 

Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας εκλέχθηκαν οι: Δημήτρης Κόγιας, Μαρία Κόγια, Σωτήρης Ξυδόπουλος, Γιώργος Σαλαπασίδης, Στράτος Χατζηευστράτογλου και Δημήτρης Χονδραντώνης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη του σωματείου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία παρά τις αντίξοες συνθήκες και δηλώνει ότι συνεχίζει ενωτικά τη δράση του για την συνεχή ανάδειξη και βελτίωση του κλάδου, σεβόμενοι όπως πάντα την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

7 σχόλια:

  1. Πρόεδρε, το παρκάρισμα σου να βελτιώσεις εκεί στη Βενιζέλου... όλο προεξεχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να βελτιώσει, πριβέ το έχει κάνει και η τροχαία τουμπεκί, Ελληνική νοοτροπία, εγώ να βολευτώ και οι άλλοι να πάνε να κουρεύονται.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς λέτε τον γιο τον ψηλό όχι τον πατέρα αυτός είναι ο κύριος που παρκάρει το αμάξι οπουδήποτε και αν πεις κάτι σε κοιτάει και στραβά

      Διαγραφή
  2. Άξιος ο τσιλιπάρος, αγέρωχος και με τη γοητεία του Άντονυ Κουιν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τι τιμες που πουλαν ολοι οι αρτοπιοι στο τελος θα μεινει μονο του προεδρου σας. ολα απο τα μαρκετς πλεον αφου τα ιδια πουλαν και αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ