Quantcast

http://picasion.com/

Απάντηση μέσω... Τσίπρα έδωσε ο Γκυρίνης στον ΣΥΡΙΖΑ

«Τ
ελικά ισχύει για εσάς, η δήλωση του Προέδρου σας;»
Αιχμηρή απάντηση στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) έδωσε ο Παναγιώτης Γκυρίνης. Ο Δήμαρχος της Αλεξάνδρειας, θέλοντας να υπεραμυνθεί της απόφασής του, ώστε να γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, παρέπεμψε τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που έδωσε στον Alpha. Διαβάστε αναλυτικά:

«Σε ότι αφορά το δημοσίευμα του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας για τη παρέλαση, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στους αγαπητούς, συμπαθείς, φίλους πολίτες και συνδημότες, του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας και να τους παραπέμψω στη δήλωση του Προέδρου τους, Αλέξη Τσίπρα, στη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες στην τηλεόραση του Alpha, με την οποία τάχθηκε υπέρ των παρελάσεων, λέγοντας: 

«Η άποψή μου είναι ότι οι παρελάσεις όπως και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και μεγάλα γεγονότα δεν έχει νόημα να τα ακυρώσουμε, αλλά να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι πρέπει να φοράνε μάσκα και να προσέχουν αν και εμβολιασμένοι» ήταν η ακριβής του φράση.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας, τελικά ισχύει για εσάς, η δήλωσή σας ή η δήλωση του Προέδρου σας.....!!! Οι πολίτες του Δήμου μας θέλουν και πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια».

6 σχόλια:

  1. Αυτός του κεφαλιού του να δούμε μετά που θα βάζει τους ασθενής από κορονοιο
    θέλει να ανεβεί στν εξέδρα να καμαρώνει για αυτό βγαίνει Δήμαρχος δεν έχει ανάγκη
    έχει γυναίκα μικροβιολόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για να πάμε και ‘μείς από Βέροια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν προβλέφθούν όμως όλα τα μέτρα προστασίας αύριο, μεθαύριο θα λογοδοτήσεις στην δικαιοσύνη κι εσύ και όλοι όσοι αποφάσισαν αυτό το έγκλημα, την ώρα που η υπόλοιπη Ημαθία,Κοζάνη,Πέλλα, Πιερία, Θεσσαλία Αν.Μακεδονια Θράκη ακύρωσαν τις παρελάσεις τους λόγω του ότι βράζουν από κρούσματα.Ρισκάρετε τις ζωές μια ολόκληρης περιοχής για να το παίξετε πατριώτες και να ικανοποιήσετε το ψευτοεθνικόφρων πόπολο..Χατζηαβάτηδες του γιδά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινες ένα με τον Τσίπρα καλώς ήρθες στο κόμμα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γελοίος δήμαρχος και τα γίδια πρόεδροι των χωριών!!
    Να σας δω ρε ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση διασποράς!! Εκεί να σας δω γιατί δεν θα περάσει έτσι που παίζετε με την δημόσια υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aς φτιάξει και τίποτα σε κανένα χωριό του Δήμου του που τα έχει όλα παρατημένα, πλατείες σαν ερήπια με χαλάσματα μες στην λασπουριά και την βρώμα με σπασμένα πλακάκια και χωρίς ένα παγκάκι, κ ύστερα να μας το παίζει τάχα μου δήθεν εθνικιστής, αυτό τον μάρανε. Βρε ούστττ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ