Quantcast

http://picasion.com/

Το Λύκειο Ελληνίδων επισκέφθηκε την Εύβοια

Από το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Μία υπέροχη προσκυνηματική εκδρομή, μία συναρπαστική, όσο και κατανυκτική εμπειρία στην Εύβοια είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ως Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου, υπό την εξαιρετική διοργάνωση του Vergina Travel και του οδηγού μας Απόστολου Εμμανουηλίδη. Όχι μόνο είχαμε την ευκαιρία να προσευχηθούμε στις Ιερές Μονές του Αγίου Ιωάννη Ρώσου και Οσίου Δαυίδ, όπου και πήραμε την ευλογία του Ηγουμένου, γέροντα Γαβριήλ Εμμανουηλίδη αλλά εκδηλώσαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές με τη συλλογή, τη μεταφορά και την παράδοση ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης στους πυρόπληκτους κατοίκους.



Η κατεστραμμένη φύση θα επανέλθει ακόμη πιο όμορφη και πιο μαγευτική. Αυτό που ευχηθήκαμε είναι να μη σβήσει ποτέ το χαμόγελο των κατοίκων της Εύβοιας, στην αγωνία των οποίων θα συμπαραστεκόμαστε με κάθε τρόπο προκειμένου γρήγορα να μετατραπεί σε χαμόγελο».




6 σχόλια:

  1. Το λύκειο ελληνίδων υπέρ της διάδοσης του κορωνοιού.
    έμπρακτη αγάπη στα μοναστήρια σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εκδρομές μια χαρά πάμε, από έργα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκλονιστική η προσφορά τους και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους κοιτάνε τη λεπτομέρεια στο κομψοτέχνημα του ρασοφόρου. Τέτοια έργα μπορουν να ανακουφίσουν τον πόνο από πυρκαγιές και πλημμύρες.
    Να ναι καλά όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ΄΄κοιτάνε λεπτομέρειες΄΄. Προφανώς αναγιγνώσκεται κάποια ευχή.

      Διαγραφή
    2. Α μάλιστα. Δεν είμαι εξοικειωμένος με το πρωτόκολλο. Ευχαριστώ

      Τότε αλλάζει εντελώς το πράγμα.

      Διαγραφή
  4. Ο γέροντας Γαβριήλ Εμμανουηλίδης είναι αδερφός του Απόστολου Εμμανουηλίδη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ