Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε κλοιό κορωνοϊού η Νάουσα - Πάνω από 450 ενεργά κρούσματα

Ιδιαίτερα ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Ημαθία και ειδικότερα στην πόλη της Νάουσας. Κι αν τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονο πρόβλημα στην Επισκοπή, λόγω του γάμου, που κόλλησαν δεκάδες συμπολίτες μας, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι πολύ δύσκολα. Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος της Ηρωϊκής Πόλης Νίκος Καρανικόλας, παρατηρείται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή. 

Ο κ. Καρανικόλας ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους για την συνάντηση που είχε με τον Κώστα Καλαϊτζίδη και τους άλλους θεσμικούς φορείς στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, αλλά και για την απόφαση που πάρθηκε να μην γίνουν η παρελάσεις στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του, ότι υπάρχουν πολλά ενεργά κρούσματα τόσο στις σχολικές μονάδες, όσο και στον πληθυσμό. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου από τις αρμόδιες αρχές, καταγράφονται πάνω από 450 κρούσματα κορωνοϊού σ' ολόκληρο τον Δήμο Νάουσας.

1 σχόλιο:

  1. Όταν η δημοτική αρχή είναι στον κόσμο της έτσι είναι. Χωρίς ελέγχους χωρίς αποστάσεις και οι καφετέριες όλες με τις ευλογίες του δημάρχου είναι όχι απλως γεματες αλλά ο ένας πανω στον άλλο τα 450 φανερά κρουσματα είναι παλι καλά . Γιατί υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που νοήσουν ελαφρά και ειναι απλά δεν βαριέσαι.Ο Καρανικολας με τους υπόλοιπους είναι απλά ανίκανοι και επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ