Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Βέροια στη Super League 2: Να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα!

Τσαλουχίδης: «Η αγάπη μου για την ομάδα είναι τεράστια - Σύντομα η Βέροια θα ζήσει μεγάλες στιγμές»

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου, ο γενικός διευθυντής της Βέροιας Γιώτης Τσαλουχίδης, οπροπονητής Παύλος Δερμιτζάκης και ο αρχηγός της «Βασίλισσας» Στέλιος Μαραγκός. Αρχικά εκπροσωπώντας τη διοίκηση της ομάδας, τον λόγο πήρε ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος τόνισε πως ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια σ' ένα δυνατό πρωτάθλημα. Σημείωσε ότι χρειάζεται υπομονή, προσπάθεια και ενότητα, ώστε η ομάδα να μπει σε δρόμους επιτυχιών. 

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Θέλουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με την επιτυχία. Κοιτάμε ψηλά και όχι χαμηλά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Εμείς έχουμε φιλοδοξίες και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πανέτοιμοι. Η αγάπη μου για την ομάδα είναι τεράστια. Από μικρό παιδί είμαι σ' αυτόν τον σύλλογο και ζητάω την στήριξη των οπαδών, γιατί σύντομα θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές, όπως παλιά που ήταν γεμάτο το γήπεδο».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος ευχήθηκε να είναι μια πετυχημένη αγωνιστική περίοδος με υγεία για όλους. Ο 53χρονος τεχνικός σημείωσε ότι παρά τις δυσκολίες, η ομάδα προσπαθεί να κάνει βήματα προόδου και ότι έχει δημιουργηθεί μια αλυσίδα, όπου ο κάθε κρίκος προσπαθεί να δώσει το καλύτερο του εαυτό.

Ο κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ιδανικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Μπίκα στην ομάδα της Βέροιας, αλλά και για την άριστη συνεργασία με ανθρώπους - σημαίες του Βεροιώτικου ποδοσφαίρου όπως ο Γιώτης Τσαλουχίδης και ο Θωμάς Τρούπκος. 

"Η Βέροια είναι μια ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι για δεύτερη σεζόν στην Ημαθία και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα", είπε ο κ. Δερμιτζάκης και συνέχισε: "Μπαίνουμε σ' ένα νέο πρωτάθλημα, τον προθάλαμο της Super League. Αλλάξαμε κατά 50% το ρόστερ για να πρωταγωνιστήσουμε. Χρειαζόμασταν έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι σε κάθε παιχνίδι να βγάζουμε ψυχή και να ματώνουμε για την φανέλα.

 

Δεν μπορώ να πω πως είμαστε ακόμα τελείως έτοιμοι, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να βγει το θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο της Βέροιας για να μας εμψυχώνει και να κατακτήσουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Δεν μας τρομάζει το γεγονός πως ξεκινάμε με αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, γιατί πιστεύω πως αν είσαι συγκεντρωμένος και 100% προσηλωμένος, δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο η έδρα του αντιπάλου".

Σε ερώτηση για το θέμα της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας, απάντησε: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο επιθετικό κομμάτι και προσπαθούμε δομημένα, από πίσω προς τα εμπρός να εκδηλώσουμε τις επιθέσεις μας. Σε αυτό παίζει ρόλο, η αρμονία και η αποτελεσματικότητα. Μπορεί να έφυγε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας ο Λουκίνας, αλλά αυτήν την θέση την καλύψαμε. Ανανεώσαμε τον Πασά, ο οποίος παίζει με άνεση και τη θέση του φορ και πήραμε τον Γιακουμάκη, που είναι παίκτης Super League, ένας πολύ ικανός στράικερ. Πιστεύω ότι στη θέση του επιθετικού είμαστε καλυμμένοι".

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο αρχηγός της ομάδας Στέλιος Μαραγκός και υπογράμμισε τη δέσμευση όλων των ποδοσφαιριστών ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και σε κάθε αγωνιστική θα δίνουν τα πάντα για τη νίκη. «Μέσα από τα θετικά αποτελέσματα, θα φέρουμε και τον κόσμο ακόμα πιο κοντά μας» κατέληξε ο κάπτεν της «Βασίλισσας».

Ακολούθησε συζήτηση εφ'όλης της ύλης με τους δημοσιογράφους όπου τονιστηκε η φιλοσοφία της ομάδας να εξελίσσεται διαρκώς, να βελτιώνεται με σταθερά βήματα και μόνο έτσι θα έρθουν οι επόμενες επιτυχίες.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ