Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με ροζ χρώμα φωτίστηκε το Δημαρχείο Βέροιας

Το χρώμα που συμβολίζει την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού
Στα ροζ «ντύθηκε» το απόγευμα της Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 η πρόσοψη του Δημαρχείου της Βέροιας, στο πλαίσιο εκστρατείας ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και κινητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού και η φωταγώγηση με ροζ χρώμα του Δημαρχείου ήταν μια από τις δράσεις που έγιναν όπως κάθε χρόνο, ενώ φέτος ήταν αφιερωμένη στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, που έφυγε προχθές από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο του μαστού. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, λίγες ημέρες νωρίτερα, τα δέντρα έξω από το Δημαρχείο στολίστηκαν με ροζ κορδέλες και μπαλόνια, ενώ την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Βέροιας δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε γυναίκες με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Την εκδήλωση φωταγώγησης διοργάνωσαν ο δήμος Βέροιας, η αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας, τον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βέροιας - Ημαθίας «Άγιος Παρθένιος».


Την εκδήλωση χαιρέτισαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας - Υγείας - Εθελοντισμού Γεωργία Μπατσαρά, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαρίνα Ψωμιάδου, ο γυναικολόγος και πρόεδρος του παραρτήματος Ημαθίας Αντικαρκινικής Εταιρείας Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Επιστημονική Υπεύθυνη Κ.Υ. Βέροιας Μαρία Χατζή και ο γιατρός, δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, πολιτικός υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας του δήμου και εκπρόσωπος στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Κώστας Ρίζος, ενώ τη φωταγώγηση του Δημαρχείου έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Στη φωταγώγηση παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, η πρώην Δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόλου και μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ενώ την εκδήλωση έντυσε μουσικά ο «Μπούσουλας».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

     
























5 σχόλια:

  1. Μόνο για αυτά είμαστε. Μασκοφόροι. Τι θέλουμε να γιορτάζουμε τους ήρωες του έπους εφόσον έχουμε τα λαμογια του έπους τόσα χρόνια και δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ! Να τους χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνοι τους γιορτάζουν,μόνοι τους χαίρονται,μόνοι τους τα τρώνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολα ροζ κι αγιος ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τους αγωγους νερου που τους επιασε πρεμουρα να αλλαξουν θα μιλησει κανεις η ειναι σαν το φακελο της κυπρου. ομως ακομα και αν αλλαζουν τους αγωγους (σωληνε) και ειναι για καλο αυτο παει να πει οτι πρεπει να αλλαχτουν και οι αγωγοι( σωληνες) που συνδεονται τα οικηματα μεχρι τον κεντρικο που αλλαζεται αυτη την στιγμη. αρα?

    ΥΓ δεν ξερω ποσο σχετικο με το ποστ ειναι αλλα ο εχων ωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μαϊντανός, η μαϊντανου και το κακό συναπάντημα...Αυτοι είμαστε τελικά? Παραμονη 28η...Αυτοι Τώρα θέλουν likes και να τους λέτε αχ τι ωραία φώτο βγήκες καλή μου είκοσι χρόνια νεότερη και το ταγιέρ μούρλια....Το παιδί με το παλαιστινιακό ποιος είναι ο Αραφάτ. Αυτά αρέσουν στην ιν υψηλή κενωνοια της ΒΕΡΟΙΑΣ??? Τόσο τρελά για φώτο ΡΕ συς ....Κοιταξτε τον κόσμο που σας ψήφισε ασχοληθείτε επιτέλους με κάτι αλλο εκτός από πανηγύρια...Αααα πλέον έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Βεροια ασχοληθείτε έστω με αυτό και βρείτε λύση και μετά φωτος...ενα πχ ειπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ