Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στη Νάουσα σήμερα... «Κάτι Ξαναψήνεται»!

Η Ναουσαία νικήτρια του «Shopping Star» Σμαράγδα μας υποδέχεται στην κουζίνα της!
Στη Βόρεια Ελλάδα ταξιδεύει αυτή την εβδομάδα η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Κάτι Ξαναψήνεται». Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα συναντήσει πέντε ακόμα υποψήφιους, μεταξύ αυτών και την Ναουσαία Σμαράγδα Κύρογλου. Μια γνώριμη του τηλεοπτικού φακού, καθώς όλοι θυμόμαστε το... σαρωτικό πέρασμά της πριν 3 χρόνια από το «Shopping Star», όπου, όχι μόνο κέρδισε το «respect» της Βίκυς Καγιά για το στυλ της και τις επιλογές στη ντουλάπα της, αλλά βγήκε και νικήτρια της εδομάδας με θέμα «Καλεσμένη σε μουσικά βραβεία» (δείτε εδώ και εδώ σχετικά),κερδίζοντας 1.οοο ευρώ.


Στην παρουσίαση των παικτών της εβδομάδας, η Σμαράγδα χαρακτηρίστηκε τελειομανής, πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του αλλά και κανέναν χωρίς στυλ αφού έχει μανία με τα ρούχα.


Η Σμαράγδα αυτή τη φορά δεν ανοίγει την ντουλάπα της, αλλά την κουζίνα της και υποδέχεται σήμερα την Κωνσταντίνα αλλά και τους 4 συμπαίκτες της στο σπίτι της στη Νάουσα, για να τους προεφέρει ένα ξεχωριστό δείπνο. Πάντα με το στυλ και τη φινέτσα που τη διακρίνει αλλά ιδιαίτερα αγχωμένη, θα καταφέρει άραγε να εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες της και με την μαγειρική της; Μείνετε συντονισμένοι στις 
17:05 στον ΣΚΑΪ για να δούμε τι μαγείρεψε η Σμαράγδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ