Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρόσληψη Κτηνιάτρου και Ψυχολόγου στον δήμο Βέροιας

Ο Δήμος Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ (8) μηνών, συνολικά δύο (2) άτομα ειδικοτήτων ΠΕ Κτηνιάτρων και ΠΕ Ψυχολόγων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα aνακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Βέροιας, Μητροπόλεως 46, Τ.Κ.59132, Βέροια, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κ. Καλιάνη Κ. (τηλ. επικοινωνίας: 23313- 50629).

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών από 9 Οκτωβρίου 2021 έως και 18 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση

2 σχόλια:

  1. Είμαστε η μόνη ''πολιτισμένη'' χώρα που όταν τα πιτμπουλ και τα μπουλντόγκ δαγκώνουν και σκοτώνουν παιδάκια, αντί ευθανασίας τα στέλνουμε στο ψυχολόγο σκύλων. Γεγονός τραγικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ