Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία και λαμπαδηδρομία στη Νέα Νικομήδεια

Συγκίνηση και ενθουσιασμός τα συναισθήματα στην 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που συμμετείχε ο σύλλογος Ν. Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ». Με αντίπαλο την βροχή αλλά με σύμμαχο την αγάπη του κόσμου που συγκεντρώθηκε και την συμμετοχή του 3ου συστήματος δασοπροσκόπων Βέροιας με αρχηγούς τους Μαρία Γκασνάκη και Βαγγέλη Παπαχαραλάμπους, απογειώθηκε ο στόχος του Συλλόγου για εξάπλωση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Τη φλόγα της αγάπης παρέλαβε η πρόεδρος του Συλλόγου και έτρεξαν οι πρόσκοποι μαζί με την νεολαία του χωριού υπό την καθοδήγηση της Κικής Τριανταφυλλίδου, η οποία κάθε χρόνο βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου κρατώντας την παράδοση της μεταφοράς της φλόγας με ασφάλεια υπό τη συνοδεία της τροχαίας Βέροιας.

Παράλληλα στα γραφεία του Συλλόγου εξελισσόταν τακτική αιμοδοσία, η 3η για το 2021, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Νοσοκομείου Βέροιας, γιατρούς και νοσηλευτές. Στο χώρο της αιμοδοσίας στήθηκε ψησταριά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, παρών στην υποδοχή της φλόγας ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Ευτυριάδης.

Το Δ.Σ. Του Συλλόγου ευχαριστεί όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης: Ελληνική Εταιρία Χυμών Κ. Δέδες ΑΣΠΙΣ ΑΕ και Ασφαλιστικό Γραφείο Δημήτριος Μαργαριτοπουλος.

Διαχρονική ευχή μας η αυτάρκεια της χώρας σε αίμα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ