Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαβδαρίδης: «10 εκατ. ευρώ επιπλέον για προκαταβολές αποζημιώσεων παγετού από τον ΕΛΓΑ»

Δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τις νέες προκαταβολές αποζημιώσεων λόγω παγετού από τον ΕΛΓΑ. Αναλυτικά: «10 εκατ. ευρώ επιπλέον για προκαταβολές αποζημιώσεων παγετού από τον ΕΛΓΑ. Μετά από επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ενημερώθηκα ότι σήμερα υπογράφεται η σχετική Απόφαση.

ΜΕΛΙΚΗ, ΑΓΚΑΘΙΑ, ΚΥΨΕΛΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ στο καθεστώς ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ τις οποίες ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ στις 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αποδέχθηκε η διοίκηση του ΕΛΓΑ ότι η ζημία στα τρία αυτά χωριά, στα συμπύρηνα ροδάκινα, είναι κατά μέσο όρο πάνω από 50% και τα συμπεριλαμβάνει στη β’ ζώνη αποζημιώσεων.

Ακόμη μία σημαντική οικονομική ανάσα για τους πληγέντες αγρότες μας! Ακόμη μία απόδειξη ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται δίπλα στον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής με κάθε τρόπο!»

8 σχόλια:

  1. Για αυτους που επλήγησαν από το χαλάζι ουτε κουβέντα. Όλοι ίδιοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα κεράσια της Ημαθίας τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πείτε μας η Ραχια ποτε θα πάρει την προκαταβολή αποζημίωση ς από την παγωνιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς στον αγρότη μόνο φόρους ξέρουν να δίνουν. Το χαλάζι χάλασε μεγάλο μέρος της παραγωγης και αυτοί περα βρεχει. ΣΤον ΕΛΓΑ όμως όλοι οι αγρότες δίνουν αρκετά χρήματα κάθε χρόνο και μάλιστα ο ΕΛΓΑ βάζει και προθεσμια. Τώρα που πρεπει να δώσει ο ΕΛΓΑ μας γράφει κανονικά. Όλοι κλέφτες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά μην ρωτάτε τέτοια πράγματα, τώρα ετοιμαζόμαστε για εκλογές, για αυτό ήρθαμε.
    Πρώτα να ξαναβγούμε και μετά θα τα δούμε όλα. Να ξαναβγούμε πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ