Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καμπάνα» σε πρόεδρο Πολιτιστικού Συλλόγου στην Ημαθία

Για όρθια άτομα σε συναυλία
Πρόστιμο ύψους 5.000 καλείται να πληρώσει πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου της Ημαθίας για μη τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί το βράδυ της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου 2021, εντόπισαν, σε συναυλία που διοργάνωσε ο εν λόγω πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος, όρθια άτομα και μη τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων. Οι Αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και επέβαλαν στον πρόεδρο του συλλόγου πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

17 σχόλια:

  1. Την ημέρα με 87 κρούσματα, αυτοί πάνε και διοργανώνουν τέτοια εκδήλωση δίχως να τους νοιάζει τίποτα. μόνο σουβλάκια και ούι ούι ούι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ela nte poios syllogos na Einai ???? 😷😷😷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νωρις το θυμηθηκαν μεχρι τ ξηνερωματα γινοταν της ποπης εκει νωρις εδρασαν μπραβοοο στην αστυνομια μας π μονο φωτογραφιες ειναξ ν βγαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Σύλλογος φταίει για όλα που δεν φρόντισε για την ασφάλεια του χώρου για τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιός θα πληρώσει τα 5 χιλιάρικα; Φυσικά ο Σύλλογος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Σωματείο τι έκανε για την ενημέρωση του κόσμου και τα μέτρα της ασφάλειας του χώρου , κοιτούσαν μάλλον οι ίδιοι να διασκεδάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτο βγαζουν ανεκδοτα για τους ποντιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από τότε που άρχισε να φέρνει κάτι παολες και κάτι ζωιδακηδες νομίζω καβάλησε το καλάμι.. Και λίγα του ριξαν. Ας ελπίσουμε να μην σβηστει από κανέναν φίλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΧΧΧΧΧΧΡΡΡΡΡΡΡΡ........βρε ζορια οι εμβολιασμενοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχω να πω, γιατί ήμουν στη συναυλία του Νταλάρα στο άλσος το Σάββατο, πως η ίδια ανευθυνότητα υπάρχει και στα μυαλά των υπευθύνων του Δήμου Βέροιας που της διοργανώνει. Χίλια άτομα το λιγότερο μέσα σε έναν σχετικά μικρό χώρο, ο ένας πολύ κοντά στον άλλο και ο έλεγχος για μάσκα τυπικά μόνο στην είσοδο, μετά ο καθένας έκανε ότι ήθελε.Και σήμερα το βράδυ έχει νομίζω εκδήλωση. Είχα βγάλει εισιτήρια, αλλά μετά από αυτό που είδα δεν πρόκειται να πάω. Προκειμένου να ειμαστε αρεστοί, ας κολλήσουν και μερικές δεκάδες συμπολίτες μας! Έλεος πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για την Παολα αναφέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω τα αντισηπτικά που ΔΕΝ υπήρχαν στα τραπέζια να είχαν την ένδειξη 70% που ζητάει το υγειονομικό από μικρά μαγαζιά της πόλης και δείνει πρόστιμα.
    Και νομίζω υπάλληλοι ήταν εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟς ΣΥΛΟΓΟς ΜΕ ΠΑΟΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ημουν εκει στα σχεδόν στα μπροστά τραπέζια.. με το που βγήκε η Παολα ολα τα πιτσιρίκια σηκώθηκαν να βγαλουν βίντεο (πανω απο 150 ατομα) με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε οι υπόλοιποι.. Η εταιρία σεκιουριτι και οι εθελοντές τους έλεγαν να καθήσουν κάτω και οτι απαγορεύεται να είστε όρθιοι, κατέβαιναν για δυο λεπτα και μετα πάλι πάνω .. αντε ξανα σεκιουριταδες και άνθρωποι του συλλόγου. Αναφέρθηκε το ηχητικό μήνυμα για τον κοβιντ απο τα ηχεία και στην αρχη το είπαν στην διάρκεια της ομιλίας.
    Αλλα τα πιτσιρίκια γραψιμο κανονικά ...θελαν να κάνουν live ή στορι στο ινσταγραμ... αλλωσ τρωωει το πρόστιμο ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρόντες και διασκεδάζοντες ο Καλαϊτζίδης και άτομα του γραφείου του! Ούτε αυτός είδε τίποτα. Νάναι καλά οι μπύρες! Και το ρεζερβέ τραπέζι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Κοτόπουλο με σταφύλια και καραμελωμένα κρεμμύδια.

    Συνταγή
    -150 γρ. κόκκινα σταφύλια
    -150 γρ. πράσινα σταφύλια
    -60 γρ. βούτυρο 
    -50 γρ. αλεύρι
    -50 ml κρασί
    -100 ml ζωμό λαχανικών
    -2 κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
    -1 στήθος κοτόπουλο
    -1 κ.γ. πάπρικα
    -1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
    -¼ κ.γ. σκόνη μπαχάρι 
    -Αλάτι
    -Ελαιόλαδο

    Εκτέλεση

    Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190°C στον αέρα.

    Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια με το βούτυρο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να καραμελώσουν, ανακατεύοντας για τακτά χρονικά διαστήματα.

    Αφαιρούμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε στην άκρη. Κρατάμε το τηγάνι με το βούτυρο που έχει μείνει.

    Ρίχνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το θυμάρι, τη πάπρικα, το μπαχάρι και το αλάτι. Λαδώνουμε το κοτόπουλο, το βάζουμε στο αλεύρι και αλείφουμε όλο το μείγμα στο κοτόπουλο.

    Παίρνουμε το κοτόπουλο και το βάζουμε στο τηγάνι από τα κρεμμύδια και σε δυνατή φωτιά ψήνουμε για 2 με 3 λεπτά από την κάθε μεριά, σβήνουμε με λίγο κρασί, ρίχνουμε το ζωμό, τα κρεμμύδια, τα σταφύλια και όπως είναι ψήνουμε για 30 λεπτά.

    Σερβίρουμε με μαϊντανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ