Quantcast

http://picasion.com/

Τα stories της αγαπημένης Bεροιώτισας influencer που απαντάει σε όλους και σε όλα!

Η όμορφη Αθηνά, χθες σε stories της στο Instagram, μίλησε για όλα: Τον γάμο της, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, καθώς και συμβουλές στους followers της για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Οι νεόνυμφοι, έχουν επιστρέψει από την Φλωρεντία πίσω στο σπίτι τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν στην αγκαλιά τους τον/την Αγγέλου νούμερο 2. Η Αθηνά μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και δηλώνει ενθουσιασμένη για τον ερχομό του μωρού τους. Ακόμα, δήλωσε πως ήταν δική τους απόφαση να γίνουν γονείς για δεύτερη φορά τόσο σύντομα, καθώς ο Μιχαήλ Άγγελος είναι μόλις 8 μηνών και έτσι τα δύο αδέρφια θα είναι πιο δεμένα, και πως κρυφή της επιθυμία είναι να γεννήσει πάλι αγόρι!

Όσον αφορά τον ονειρεμένο γάμο τους, η γνωστή Βεροιώτισσα, είπε πως επέλεξε την Ιταλία και συγκεκριμένα την Φλωρεντία για να λάβει χώρα, καθώς όπως είπε «Εκεί είναι ο Michel Angelo, σαν το όνομα του γιου μου». Ακόμα επισήμανε πως υπεύθυνες για την διοργάνωση του γάμου ήταν η ίδια και η κουμπάρα- θεία της, που μένει στην Ιταλία.

Σχετικά με το πολυσυζητημένο νυφικό της είπε πως είναι ραμμένο σε ατελιέ στην Ιταλία, οι γόβες της μάρκας Louboutin όπως και τα παπούτσια του συζύγου της Άγγελου. Τέλος τα κουστούμια των Αγγέλου και Αγγέλου junior, είναι του γνωστού οίκου Dolce & Gabana. Η Αθηνά, έδωσε θετικά μηνύματα στους followers και υποσχέθηκε πως θα ανεβάσει περεταίρω υλικό από την μαγεμένη βραδιά του γάμου της.


6 σχόλια:

  1. Ιταλία; Ατελιε; louboutin;
    Σε λίγο θα μας πει ότι είναι και το στήθος δικό της και ότι δούλεψε στα νιάτα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ρε βεροιώτη .Μπερκέτια !!! Αυτά είναι άρθρα ,όχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποια είναι η πλαστικοποιημένη κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η περίφημη influencer Αθηνά,τώρα πλάκα μας κάνεις ασχετε-η. Χθές είχε stories στο instagram για τους followers. Έχει πλάκα να έβλεπες τίποτε χαζομάρες για τον Θεοδωράκη.

      Διαγραφή
  4. Θέλουμε και άρθρα για τον έτερο στάρ της βλαχόπολής μας. Το πρότυπο ανδρός, με το μακρύ μαλλί και το μουστάκι. Σας παρακαλούμε, ξεβλαχέψτε μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να καταλάβουν κάποιες,ότι με τις πολλές πλαστικές έχουν γίνει αποκρουστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ