Quantcast

http://picasion.com/

Γιατί να γράψετε το παιδί σας στο Brainobrain;

Το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, προσφέροντας ασκήσεις οι οποίες εξασκούν εξίσου και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τη λογική και τη δημιουργική πλευρά. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν και θα εξοικειωθούν με τις δυνατότητες, τις δεξιότητες και τις προοπτικές τους και θα μάθουν πώς θα τις χρησιμοποιούν για να πετύχουν αυτό που επιθυμούν στη ζωή τους. 

Το BrainoBrain εστιάζει στο «ΠΩΣ» και όχι στο «ΓΙΑΤΙ»

Για να επιτευχθεί αυτή η ιδιότητα στα παιδιά χρειάζεται χρόνο, αλλά ό,τι μάθουν θα τους ακολουθεί σε ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ, κάνοντάς τους πολύ πιο αποτελεσματικούς στην καθημερινότητά τους.

Συνήθως οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο το 10% του μυαλού τους. Με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Brainobrain τα παιδιά θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν το 15%.

Αυτό σημαίνει πως θα έχουν κατά 50% πιο ανεπτυγμένο εγκέφαλο από το μέσο όρο!

Ο συνδυασμός του

· Άβακα,

· των τεχνικών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού ,

· της Οπτικής μεθόδου ,

· Ακουστικής μεθόδου ,

· Κιναισθητικής μεθόδου (VAK) βγάζει τον καλύτερο εαυτό των παιδιών, τα οποία είναι το Α και το Ω για το μέλλον ολόκληρου του κόσμου.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις ικανότητες και την ευφυΐα τους. Τα παιδιά του Brainobrain κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές της καθημερινότητάς τους!

Το πρόγραμμα BRAINOBRAIN μπορεί να βοηθήσει το παιδί σας να βελτιώσει τις σχολικές του επιδόσεις και να μάθει στο παιδί σας ν’ ανταποκρίνεται με: ⠀

✔ταχύτητα ⠀

✔συγκέντρωση ⠀

✔βελτίωση μνήμης ⠀

✔ιδιαίτερη ευκολία σε πολλαπλές εντολές

Το BRAINOBRAIN είναι το πρόγραμμα που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη!! ⠀

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να βιώσει την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η μάθηση του Brainobrain.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καπετάν Άγρα 2, Βέροια
23310 60446 & 6970839024
Facebook: Brainobrain Βέροια

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις στα δίδακτρα

✔15% με την εγγραφή μέχρι 20/09

15% για το δεύτερο παιδί

10% εξόφληση του Level 1(πρώτου επιπέδου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ