Quantcast

http://picasion.com/

Οι Ημαθιώτες στις κορυφές του ποδοσφαίρου

Του Βασίλη Αλαμπορινού

Κατά καιρούς έχουν γίνει αναφορές για το ποδοσφαιρικό δυναμικό της Ημαθίας... Με ποδοσφαιριστές, προπονητές, στελέχη... Με σημαντική παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Και όχι μόνο! Όσο και να έχει υποστεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας τρομακτική ύφεση σε όλα τα επίπεδα (εκτός από τους νέους χλοοτάπητες ποιότητας της Superleague) και τοπικά οι ομάδες μας να δυσκολεύονται να ορθοποδήσουν, η Ημαθία ως γνήσια ποδοσφαιρομάνα συνεχίζει να βγάζει ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο ποδόσφαιρο.... Είτε παλιοί, είτε νέοι, θεωρώ πολύ σημαντικό πως 3 άνθρωποι από την Ημαθία αυτή τη στιγμή, εργάζονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όχι κάποτε ο ένας, πριν λίγο καιρό ο άλλος και τώρα ο τρίτος. Και οι 3 στο ίδιο χρονικό διάστημα!

Ξεκινάμε με τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του βοηθού προπονητή στις Κ15, Κ17 και Κ19 της Εθνικής Ελλάδος! Θα αποτελεί ειδικό συνεργάτη όλων των προπονητών των τμημάτων υποδομής της γαλανόλευκης, καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Ο Δημήτρης είναι κάτοχος του ανώτατου προπονητικού διπλώματος ποδοσφαίρου Uefa Pro, εν ενεργεία πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου Ημαθίας, είναι επί χρόνια προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών στην σχολή ποδοσφαίρου ΑΕ Ποντίων Βέροιας Στέφανος Γαϊτάνος, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στην ΑΕΠ Βέροιας, Πιερικό, Βέροια, ΦΑΣ Νάουσα και Νίκη Αγκαθιάς όπου υπήρξαμε για ένα διάστημα συνεργάτες και τον ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Νίκος Καρύδας... Δε χρειάζεται συστάσεις! Η τρομερή δουλειά που έχει επιδείξει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους στο αντικείμενο. Όποιος παρακολουθεί καταλαβαίνει την ποιότητα της εργασίας του. Άλλωστε τα πράγματα μιλούν από μόνα τους... Fitness Coach κατά κύριο λόγο και βοηθός ή προπονητής κατά δεύτερο.. Βέροια, ΑΕΠ Βέροιας, Άρης, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Ντνίπρο, Κράσνονταρ, Ηρακλής, ΠΑΟΚ, Τάβριγια, Άστρα Γκιούργκου, Στεάουα Βουκουρεστίου, Ιττιχάντ, Εθνική Ελλάδος Κ19 και πλέον στην Τουρκία στην Γκαζιαντέπ. Θέλετε κι άλλα; Τεράστιο διεθνές έργο και επιστημονική προσφορά στο ποδόσφαιρο!

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στον συνάδελφο αναλυτή Βαγγέλη Περπερίδη, ο οποίος διετέλεσε βοηθός στην Κ17 της Ξάνθης, συνεργάτης στην Εθνική, ως Αναλυτής στο τεχνικό team της Κόβεντρυ στην championship της Αγγλίας την περσινή χρονιά και φέτος ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες στο τεχνικό team της Νόττινγχαμ Φόρεστ ως Recruitment Analyst της ομάδας! Ένας νεαρός, ο οποίος ήδη κάνει διεθνή καριέρα στο αντικείμενο και του ευχόμαστε και εις ανώτερα! Να τον δούμε και στην Premier League! Επίσης, ο Βαγγέλης είναι ο ιδρυτής του αναγνωρισμένου διπλώματος Alfa Performance Analysis , που δημιούργησε με τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Μακάρι για τον τόπο μας να συνεχιστούν οι επιτυχίες αυτού του επιπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ