Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

77 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.190. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 37, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.433 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 348, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 17ης Σεπτεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 77 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 7.224.

15 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΗΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΟΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΑ 777. ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι τόσο σοβαρή ασθένεια ,με διασωληνομενους και ανθρώπους να νοσηλευοντε βαριά ,που με τόσα δεκάδες κρούσματα καθημερνά είναι θαύμα του Αγιου Αντωνιου πολιούχου Βέροιας που υπάρχει άνθρωπος όρθιος που κυκλοφορεί εξω στην πολη.

    Μεγάλη η χαρη Του.

    Ας ανοίξω ΣΚΑΙ να ενημερωθώ αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο! Ποιος είπε ότι οι του δημοτικού δεν ξέρουν να σκέφτονται! Άντε τώρα φάε καί την μπανάνα σου και νάνι πάλι με λούτρινο Πολάκη αγκαλιά.

      Διαγραφή
  4. Μόνο 42% πλήρως εμβολιασμένοι οι υποψιασμένοι-ψεκασμένοι Ημαθιώτες. Είναι καλύτερη η φυσική ανο(η)σία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα κατάφεραν πάλι. Οι μισοί να λένε τους άλλους μισούς, ανόητους. Πόσο ανόητο είναι όταν οι επιστήμονες οι ίδιοι δεν συμφωνούν; Δεν ειναι λογικό κάποιοι να αποστασιοποιούνται; Τα εμβόλια, εσωσαν και σώζουν εκατομμύρια κόσμο. Όμως αυτό; Το άρπα κόλλα; Με παράπλευρες απώλειες; Αποστασιοποιούμαι απόλυτα απο θρησκόληπτες συμπεριφορές. Όμως να κάνουν το εμβόλιο και όσοι νόσησαν και το πέρασαν; Οτι όσοι το έκαναν και νοσούν και το μεταδίδουν; Τι ρόλο παίζει τότε η φυσική ανοσία; Και που θα σταματήσει αυτό; Στην δωδέκατη δόση; Ρισκάρουν οι νέοι και υγιείς και δεν το κάνουν. Οι ηλικιωμένοι και αμφίβολης υγείας, κινδυνεύουν αν νοσήσουν. Τα στατιστικά των απωλειών, μιλάνε για υπερήλικες. Ανόητοι οι μισοί και οχι όσοι επέτρεψαν τόσες μαζικές εκδηλώσεις; Μη αφήσουμε να μας διχάσουν. Εξ άλλου όλοι ειμαστε απαραίτητοι. Και οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Οι πρώτοι κατασκεύασαν το αεροπλάνο. Οι δεύτεροι το αλεξίπτωτο. Ο Μπέρναρντ Σω το είπε αυτό το σοφό. Να συνεχίσουμε να προσέχουμε πάρα πολύ. Δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά η αντίδραση των υγειονομικών μας στα μέσα μαζικής εξαπάτησης έφερε και το τοπικό mini lock down...ΧΑΛΑΛΙ αδέρφια είμαστε μαζί σας μέχρι τέλους αφήστε την μειοψηφία με τα μπολια να κλαίνε την μοίρα τους για το λάθος που κατάλαβαν ότι έκαναν κατόπιν εορτής και βγάζουν κόμπλεξ και κακία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί, στον Πολιτιστικό (;) Σύλλογο Πατρίδας δεν υπάρχει κανείς να ζητήσει συγνώμη; Καμία ευαισθησία; Καμία ευθύνη; Καμία παραίτηση; Είναι ευχαριστημένοι; Ούτε μία ανακοίνωση; Να τους βραβεύσει ο Δήμος για τη μεγαλύτερη προσφορά του 2021!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου φταίει ο πολιτιστικός σύλλογος και όχι οι ανεύθυνοι που πήγαν χωρίς να τηρήσουν το παραμιμρό μέτρο φαντάζομαι. Αν αύριο βρεις ένα πιστόλι στο δρόμο πεταμένο και το πάρεις και πυροβοληθείς μπορεί να τα βάλεις και με τη βιομηχανία που το κατασκεύασε κι όχι με το μυαλό που κουβαλάς. Αν κουβαλάς δηλαδη...

      Διαγραφή
    2. Επειδή εσύ έχεις πολύ μυαλό που κουβαλάς, φέρνεις σαν παράδειγμα και συγκρίνεις τη βιομηχανία όπλων με έναν Πολιτιστικό (;) Σύλλογο. Ατυχές το παράδειγμα. Δηλ. τα επικίνδυνα παιχνίδια που κυκλοφορούν φταίνε τα παιδιά που τα παίζουν και όχι οι κατασκευαστές τους! Ωραία λογική απαλλαγής υπευθύνων! Αλλά γιατί τόση πρεμούρα για το Σύλλογο; Μήπως είσαι στο Δ.Σ. του; Δεν φταίει ο διοργανωτής που δεν τήρησε τίποτα από τα επιβαλλόμενα μέτρα και χαιρόταν με τον πολύ κόσμο και την κατανάλωση, αλλά φταίνε όσοι πήγαν! Οσο πολύ μυαλό και να έχεις δεν μπορείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!

      Διαγραφή
    3. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχαμε περιορίσει τίποτα αν τηρούσαμε όλοι τα μέτρα που πρέπει κύριε φωτεινέ παντογνώστη. Αυτό εννοώ. Όπως στην Ευρώπη είναι γεμάτα τα γήπεδα με κόσμο αλλά έχουν συνείδηση είτε γιατί φοράνε μάσκα είτε γιατί έχουν εμβολιαστεί είτε γιατί κρατάνε αποστάσεις. Εσύ αν θέλεις μπορείς να κλειστείς σε μια γυάλα για το υπόλοιπο της ζωής σου ώστε να πεθάνεις υγειής.Αλλά μάλλον είσαι σαν αυτούς που για όλα φταίνε οι άλλοι. Μπορείς να συνεχίσεις τη βοσκή σου τώρα.

      Διαγραφή
    4. Η φρασεολογία δείχνει και το ποιόν σου. Οσο για το μυαλό φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις, ή δεν θέλεις να καταλάβεις αυτά που διαβάζεις. Αντε στο καλό με τους προστάτες και τους προστατευόμενούς σου!

      Διαγραφή
    5. Εγω δεν βγηκα να κατηγορήσω μονοπλευρα κανεναν οπως εκανες εσύ Αν σου φταίει κάποιος σύλλογος αλλά όχι πχ. ο Δήμος η ΚΕΠΑ και οποιοσδήποτε άλλος που επίσης έκανε εκδηλώσεις(σε μια μάλιστα μια καλλιτέχνης όπως αποδείχθηκε ήταν θετική) τότε παίζεις μάλλον καλύτερα από μένα το ρόλο του προστάτη ρίχνοντας την ευθύνη αποκλειστικά μόνο στη μια πλευρά.Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά που διαβάζω και σου απαντώ με επιχειρήματα κάτι που μη μπορώντας να κάνεις εσύ βάζεις όρους όπως προστάτες και προστατευόμενοι και τολμάς να μιλάς και για ποιόν.... χαιρετίσματα στην έ...βηχη πόλη σου και μάθε επιτέλους τι σημαίνει ατομική ευθύνη.Από πανεπιστήμονες σαν κι εσένανε χορτάσαμε

      Διαγραφή
  8. Και στην ΚΕΠΑ,δεν άκουσα κανένα σχόλιο επίσης,για την εύηχη πόλη , που κατάντησε μες στον βήχα και πυρετό του ιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ανώνυμο 19/9 8:26π.μ

    Ανέκαθεν η πρώην διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Πατρίδας ο γνωστός ένας δηλαδή ήταν πολυπράγμων. Ασχολήθηκε με το Μακεδονικό και μάλιστα είχε υποσχεθεί μετά την Συμφωνία των Πρεσπών ότι το πράγμα δεν τελείωσε και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτό. Αντ' αυτού αφού κουράστηκε από τον αγώνα, το έριξε στις συναυλίες με μπουζούκια και δημοτικά(εύκολα πράγματα και όχι Μακεδονικό κλπ), διαστρεβλώνοντας βάναυσα τον χαρακτήρα ενός πολιτιστικού συλλόγου. Συγνώμη βέβαια δεν θα ζητηθεί αφού κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα γίνουν τα ίδια για το καλό του μπουζουκοειδούς πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ