Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

77 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.422. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 37, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 14.268 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 364, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 77 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 7.008.

17 σχόλια:

  1. Κορωνομαχοι,"πνευματικοι",ψεκασμενοι, ξερολες γερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρατική και ιδιωτική ηλιθιότητα αήττητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία σκυλοσυναυλία στην πατρίδα παίζει; Μια την εβδομάδα καλά δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε καμιά Πάολα ακόμα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ρε μίζεροι αν κάνουν συναυλία θα πάτε ΟΧΙ αν σας κεράσουν όμως πρώτοι πρώτοι θα πάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μιζερε εσυ που πηγαινεις σε συναυλιες; βαιβεα εσυ εισαι αριστοκρατης,ακου να δεις και τα δυο ηταν λαθος και η συναυλιες ατο αλσος η οτι αλλο ηταν αλλα και στην πτριδα αυτο που εγεινε με παολα,τωρα ποιος φταιει αυτο βρεστο εσυ που εισαι ο ποιο εξυπνος.

      Διαγραφή
  6. Προσέχετε τον χάρο.
    Οταν κοιμαστε το βράδυ αφήστε ένα φωτακι ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βραδυ μετα της μια κυλοφορα ο ιος ενο οι συναυλιες στο αλσος και στην πατριδα φοβηθηκε απο τον πολυ κοσμο,ρε λαμογια αδω απαγορευετε να μπουν ανεμβολιαστοι στα γηπεδα λες και εχουν χολερα ενω επιτρεπετε να στριμωχνονται στης συναυλιες,εκει βλεπεις εχει μαρμιτα για καποιους συλογους και δημους.

      Διαγραφή
  7. Αύριο θα ανακοινωθεί το Mini απαγορευτικό λοκ ντάουν για την Ημαθία. Το θέλαμε. με τη συμπεριφορά μας. Το αξίζαμε και θα το έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να φρενάρουμε τον ιό θέλει μάξι λοκνταουν,γιατί χωρίς μουσική,και κυκλοφορία μέχρι τις μια "Κλάιν Μάιν".

      Διαγραφή
    2. Πρώτα πρώτα φίλε ή δημοτική αρχή δεν έπρεπε διοργανώσει καμία καλλιτεχνική κίνηση αφού δεν μπορούσε να τό ελέγξει στο θέμα ελέγχων, τό λέω αυτό διότι είχε πολύ κόσμο στο άλσος, επίσης καί με την Πάολα, ήταν ό ένας κοντά στον άλλο καί πολύ χωρίς μάσκες, άιντε τώρα τα ρίχνουμε όλα σέ άλλους πού δεν φταίνε..

      Διαγραφή
  8. Πρώτα πρώτα νά τά πεις στους υπεύθυνους κύριος πού οργάνωσαν αυτές τις εκδηλώσεις, ό κόσμος έχει σκάσει καί κάτι ακόμα τά νούμερα αυτά πού βγάζουν είναι πραγματικά; κάτι ακόμα ελέγχει γίνανε όταν μπενανε στους χώρους καί αν εγειναν πώς ανέβηκαν τά κρούσματα, όχι λοιπόν να ρίχνουν πρόστιμα στα μαγαζιά μόνο έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΕΠΑ, και οι διοργανωτές ιδιώτες και μη πήραν στο λαιμό τους τον νόμο πάλι. Αυτά έγιναν και περισυ. Ντροπή τους γιατί μες στους λογικούς συμμετείχαν και οι ψεκ του νομού. Δεν το ήξεραν αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φάνηκε έντονα το επιδημιολογικό αποτύπωμα των συναυλιών-συνωστισμών-συγχρωτισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Ευριπίδης, ο δικός μας ντε, ο αρχαίος είχε πει ότι ο χρόνος δίνει τις απαντήσεις χωρίς καν να χρειάζονται οι ερωτήσεις.
    Ήταν ψαγμένος κι αυτός. Σοφός με λίγα λόγια.
    Το έχουμε οτι μας αξίζει, ποιος το είπε; Κι αυτός ψαγμένος θα ήτανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ