Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο μόνιμος «κυνηγός» της νίκης #322 Tobias EBSTER που κατάφερε να αποσπάσει νίκη σε σκέλος από τον 2ο #1 Stefan SVITKO. 3ος και πάλι ο #2 Arunas GELAZNINKAS.
Βροχή, κρύο, λάσπη έκρυβε η δυσκολότερη διαδρομή του Greece Rally 2021
Η 5η μέρα ήταν η μεγαλύτερη και δυσκολότερη ημέρα για τους αναβάτες που συμμετέχουν στο Greece Rally 2021 που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά στη Βέροια, με την ειδική των 300 χιλιομέτρων κάτω από συνεχή βροχή να ταλαιπωρεί τους αγωνιζόμενους και να βάζει σε μεγάλη δοκιμασία τις φυσικές αντοχές, τόσο των αθλητών, όσο και των μοτοσυκλετών τους. Βροχή, βροχή και πάλι βροχή, ήταν το χαρακτηριστικό της διαδρομής σε όλο της το μήκος, από το πρωί μέχρι το απόγευμα! Και όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφεραν όλοι οι αναβάτες να φτάσουν στον τερματισμό. Οι νερολακκούβες, η λάσπη το κρύο αλλά και η ιδιαίτερα δύσκολη πλοήγηση στο χιονοδρομικό του Σελίου έκαναν τα πράγματα μια σκληρή δοκιμασία που θα έχουν να θυμούνται για καιρό οι συμμετέχοντες. Και εάν ο 1ος ολοκλήρωσε την ειδική διαδρομή σε 5 ώρες και 49’, οι τελευταίοι χρειάστηκαν σχεδόν 10 ώρες για να την ολοκληρώσουν!!!
Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο μόνιμος «κυνηγός» της νίκης #322 Tobias EBSTER που κατάφερε να αποσπάσει νίκη σε σκέλος από τον 2ο #1 Stefan SVITKO. 3ος και πάλι ο #2 Arunas GELAZNINKAS.
Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο μόνιμος «κυνηγός» της νίκης #322 Tobias EBSTER που κατάφερε να αποσπάσει νίκη σε σκέλος από τον 2ο #1 Stefan SVITKO. 3ος και πάλι ο #2 Arunas GELAZNINKAS.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Αχ Αννούλα του χιονιά... Χρόνια πολλά σε όλες! Της Αγίας Άννης σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και αρκετές είναι οι
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Χρόνια πολλά Νίκο, Νίκη και Νικολέτα! Του Αγίου Νικολάου σήμερα, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της
-
Καθημερινή ενημέρωση με ειδικό banner από την ΕΛ.ΑΣ. Ειδικό banner με συγκεντρωτικούς πίνακες, με αφορμή τις έκτακτες
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας


















Τα παιδιά έχουν ανάγκη από ανδρεναλινι μήπως?
ΑπάντησηΔιαγραφή