Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Βεροιώτες ρίχνουν άκυρο στα reality - Στροφή στα τηλεοπτικά σίριαλ

Μπήκαμε στη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας να προσπαθούν να κατακτήσουν την τηλεθέαση. Και ενώ την προηγούμενη χρονιά τα reality (βλέπε Big Brother, Bachelor, Survivor) είχαν την τιμητική τους, φέτος τα δεδομένα έχουν ανατραπεί, με τις ελληνικές σειρές να έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις του κόσμου. Σε συζητήσεις σε μαγαζιά της Βέροιας, ακούγονται πολύ θετικά σχόλια για τον «Σασμό» και την «Γη της Ελιάς». σε αντίθεση με το Big Brother και το Bachelor που δεν προκαλούν το ενδιαφέρον του κόσμου. 

Ενδεικτικές είναι οι μετρήσεις της AGB που απογειώνει τα τηλεοπτικά σίριαλ και αφήνει σε χαμηλές πτήσεις τα reality. Και μην ξεχνάμε πως σε λίγες ημέρες ξεκινούν οι «Άγριες Μέλισσες» που αποτελεί την κορυφαία παραγωγή της φετινής χρονιάς.

Με λίγα λόγια, το τηλεοπτικό κοινό, την φετινή χρονιά, ρίχνει άκυρο στα τηλεοπτικά reality και κάνει στροφή στην ποιότητα. Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ