Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βροχή, κρύο, λάσπη έκρυβε η δυσκολότερη διαδρομή του Greece Rally 2021

Η 5η μέρα ήταν η μεγαλύτερη και δυσκολότερη ημέρα για τους αναβάτες που συμμετέχουν στο Greece Rally 2021 που διοργανώνεται για μια ακόμα χρονιά στη Βέροια, με την ειδική των 300 χιλιομέτρων κάτω από συνεχή βροχή να ταλαιπωρεί τους αγωνιζόμενους και να βάζει σε μεγάλη δοκιμασία τις φυσικές αντοχές, τόσο των αθλητών, όσο και των μοτοσυκλετών τους. Βροχή, βροχή και πάλι βροχή, ήταν το χαρακτηριστικό της διαδρομής σε όλο της το μήκος, από το πρωί μέχρι το απόγευμα! Και όπως ήταν φυσικό, δεν κατάφεραν όλοι οι αναβάτες να φτάσουν στον τερματισμό. Οι νερολακκούβες, η λάσπη το κρύο αλλά και η ιδιαίτερα δύσκολη πλοήγηση στο χιονοδρομικό του Σελίου έκαναν τα πράγματα μια σκληρή δοκιμασία που θα έχουν να θυμούνται για καιρό οι συμμετέχοντες. Και εάν ο 1ος ολοκλήρωσε την ειδική διαδρομή σε 5 ώρες και 49’, οι τελευταίοι χρειάστηκαν σχεδόν 10 ώρες για να την ολοκληρώσουν!!!

Η μεγάλη έκπληξη ήταν ο μόνιμος «κυνηγός» της νίκης #322 Tobias EBSTER που κατάφερε να αποσπάσει νίκη σε σκέλος από τον 2ο #1 Stefan SVITKO. 3ος και πάλι ο #2 Arunas GELAZNINKAS.

Η 6η Μέρα θα οδηγήσει τους αναβάτες στα Πιέρια, για 270 χιλιόμετρα διαδρομών, με τα 217 από αυτά Ειδική διαδρομή.

Top 5#
#322 Tobias EBSTER
#1 Stefan SVITKO
#2 Arunas GELAZNINKAS
#4 Roberto BARBIERI
#3 Martin BENKO

Overall:

#1 Stefan SVITKO
#2 Arunas GELAZNINKAS
#322 Tobias EBSTER
#3 Martin BENKO
#9 Jan ZATKO





















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ