Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιάννης Καραγιάννης και Herbstore.gr: Ένα success story από τη Βέροια

Με πάνω από 800 συνεργάτες στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη συλλογή, την παραγωγή, την επεξεργασία και την συσκευασία βοτάνων και μπαχαρικών, ξεκίνησε τη λειτουργία της με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε παραδοσιακά μπαχαρικά, αλλά και την εισαγωγή νέων προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Η πρωτόγνωρη για την εποχή επένδυση πέτυχε και η Herbstore κατάφερε να γιγαντωθεί και να θεωρείται πλέον μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του είδους στη χώρα. Σήμερα, με πάνω από 800 συνεργάτες και με πρώτες ύλες απευθείας από τα βουνά του Βερμίου, των Πιερίων και του Πηλίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και διεκδικεί μερίδιο στην παγκόσμια αγορά.



Η επιχείρηση της οικογένειας Καραγιάννη ξεκίνησε το 1975. Εδρεύει στον Νομό Ημαθίας, κοντά στο χωριό Άμμος και πέρα από τη συλλογή, παραγωγή, επεξεργασία και συσκευασία βοτάνων και μπαχαρικών, παρασκευάζει και τυποποιεί έλαια βάσης, αιθέρια έλαια, κηραλοιφές, σαπούνια, βάμματα και ποικιλία καλλυντικών κορυφαίας ποιότητας. Με σκληρή δουλειά, συνέπεια και αγάπη για το προϊόν, η εξέλιξη ήταν συνεχής και το 2015 ξεκίνησε τη δημιουργία των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων στις οποίες και μεταφέρθηκαν οι δραστηριότητες παραγωγής το 2016. Από το 2020 δημιούργησε το δικό της χημείο, ώστε όλη η σειρά με τα cosmetics νέας γενιάς που έχει στη συλλογή της να παρασκευάζονται με τις άκρως αυστηρές προδιαγραφές του ISO 22716 και με τις καλύτερες πρώτες ύλες εγχώριας προέλευσης!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Herbstore.gr κ. Γιάννης Καραγιάννης μίλησε στο veriotis.gr και περιέγραψε την πολιτική της εταιρείας, τις φιλοδοξίες, τα προϊόντα και τις νέες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν λόγω αυξημένης ζήτησης.

Όλα γίνονται με πολύ μεράκι και αγάπη

«Εδώ και τρεις γενιές, αυτό που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν ο σκοπός και η φιλοσοφία μας να είμαστε προσιτοί, διατηρώντας χαμηλά τις τιμές, ώστε τα προϊόντα μας να μπορούνε να βρίσκονται άμεσα σε κάθε νοικοκυριό και όλα αυτά χωρίς να υπάρχουν εκπτώσεις στη ποιότητα», μας λέει ο κ. Καραγιαννης. «Όλα γίνονται με πολύ μεράκι και αγάπη, κάτι που το γνωρίζουν τόσα χρόνια οι συνεργάτες και οι πελάτες μας και μας επιβραβεύουν με τη συνεχή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, επιλέγοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βεροιώτης επιχειρηματίας.

Από το Βέρμιο, τα Πιέρια και το Πήλιο, απευθείας στο εργοστάσιο

Η παραγωγή των βοτάνων και των μπαχαρικών αποτελεί υπόθεση ύψιστης σημασίας για την Herbstore.gr. Το μεγάλο στοίχημα είναι η διατήρηση της εξαιρετικής ποιότητας, πάντα με σεβασμό στη φύση και κυρίως χωρίς επαφή με φυτοφάρμακα.

Όπως τονίζει ο Γιάννης Καραγιάννης: «Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας τα συλλέγουμε από βουνά όπως τα Πιέρια Όρη, το Βέρμιο και το Πήλιο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουν έρθει σε επαφή με φυτοφάρμακα, ενώ τα υπόλοιπα τα καλλιεργούμε οι ίδιοι σε δικές μας εκτάσεις στην Ημαθία, με πολύ σεβασμό προς τη φύση και κατ΄ επέκταση στους πελάτες μας».

Η αύξηση της ζήτησης έφερε την ανάγκη για νέες εγκαταστάσεις

Η ραγδαία και αυξημένη ζήτηση των τελευταίων ετών, οδήγησε τους επιτελείς της Herbstore.gr να πάρουν την γενναία απόφαση νέων επενδύσεων για την δημιουργία μεγαλύτερων και πιο σύγχρονων εγκαταστάσεων. Από το 2016, η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητο εργοστάσιό στην Άμμο σε ένα καλαίσθητο κτήριο, εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η παραγωγή και τα προϊόντα

Η Herbstore.gr έχει μια τεράστια γκάμα από ελληνικά βότανα και μπαχαρικά, που ευδοκιμούν στην περιοχή που εδρεύει. Κάθε χρόνο συλλέγονται φρέσκα, ώστε να εξασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων. Αξίζει να σημειωθεί, πως τα έλαια βάσης, τα αιθέρια έλαια, οι κηραλοιφές, τα σαπούνια και τα βάμματα, παρασκευάζονται με νωπή πρώτη ύλη (βότανα) κάτι το οποίο τα κάνει απίστευτα πιο αποτελεσματικά από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο εμπόριο!

Το success story που κατέκτησε την Ελληνική Αγορά - Νέο άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού

Οι συνεργάτες της Herbstore.gr είναι πλέον περισσότεροι από 800 και εδρεύουν σε διαφορετικές περιοχές ανά την Ελλάδα αλλά και ανά τον κόσμο, σε χώρες όπως Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Ολλανδία και Ελβετία. Από το 2005 υπάρχει αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο, ενώ στόχος είναι να καρποφορήσει και η συνεργασία με Αμερική.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ