Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θετικό στον κορωνοϊό βρέφος στη Βέροια - Κλείνει τμήμα Βρεφικού Σταθμού

Θετικό στον κορωνοϊό εντοπίστηκε βρέφος στη Βέροια. Το βρέφος φιλοξενείται στον Δημοτικό Βρεφικό Σταθμό Θεανώ Ζωγιοπούλου και κατά συνέπεια, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Σταθμού, το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για τις επόμενες 10 ημέρες για προληπτικούς λόγους. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ενημερώνουμε τους γονείς ότι το μεγάλο τμήμα (Γ) του Δημοτικού Βρεφικού Σταθμού Θεανώ Ζωγιοπούλου θα παραμείνει κλειστό για 10 ημέρες βάση της ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ οικ.55732/2021 ΦΕΚ 4214/Β/13-9-21, καθώς υπήρξε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε βρέφος. Οι χώροι της δομής απολυμάνθηκαν, το προσωπικό επανελέχθηκε με rapid test και συνεχίζεται η λειτουργία των υπολοίπων τμημάτων ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid-19.

3 σχόλια:

  1. Αυτό στο Άλσος,τόσα παιδάκια πηγαίνουμε μέσα...προσοχή σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαστικά στο μικρούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως που δεν περιμενουν κι εκει να αρρωστησουν τα μισα παιδια στο τμημα για να το κλεισουν οπως ισχυει για τα νηπιαγωγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ