Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Καλά Καθούμενα»: Η επιστροφή!

Η κορυφαία γευστική επιλογή, με πρωινό, μαγειρευτά, υπηρεσία delivery, take away και εξαιρετικό φαγητό
Για μια ακόμη χρονιά, το εστιατόριο «Καλά Καθούμενα» στον πεζόδρομο της Βέροιας, θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του στον χώρο της εστίασης. Με πολύ αγάπη και μεράκι, η διεύθυνση του καταστήματος έχει ως βασικό στόχο να κρατήσει την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και κυρίως την γεύση του φαγητού, σε υψηλά επίπεδα! Πλέον, θα είναι ανοιχτό καθημερινά και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε το νέο μενού του.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα «Καλά Καθούμενα» στα social media, για να ενημερώνεστε για το καθημερινό μενού που θα αλλάζει κάθε μέρα...

Facebook εδώ

Ιnstagram εδώ


Εξυπηρέτηση στο χώρο μας, εντός και εκτός καταστήματος, αποστολή delivery και take away.

Για τα μαγειρευτά Ωράριο Λειτουργίας (11:00 π.μ - 5:00 μ.μ - Από Δευτέρα μέχρι Σάββατο Τηλ. κρατήσεων 698 6679762 (What’s up και Viber) σταθερό 2331 058419.

Επίσης, μια καινούργια καινοτομία που φέρνουν τα «Καλά Καθούμενα», είναι η δημιουργία πρωινού, με πολλές χειροποίητες γεύσεις, με... άρωμα Βέροιας, και με θέα το όμορφο πλακόστρωτο της οδού Κοντογεωργάκη.


Τέλος υπάρχουν μηνιαία πακέτα για την διευκόλυνση και την άμεση εξυπηρέτησή σας. Σ' όλα τα πακέτα, περιλαμβάνεται δωρεάν ψωμί και γλυκό, με κάθε γεύμα! Τα «Καλά Καθούμενα» επέστρεψαν και θα αποτελούν την πρωταρχική επιλογή για όσους θέλουν να γευτούν την ποιότητα, σ' ένα παραδοσιακό περιβάλλον και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ