Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεσσαλονίκη: 59χρονος πέθανε μέσα σε οίκο ανοχής

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, Κυριακή, ένας 59χρονος μέσα σε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άντρα που επισκέφτηκε οίκο ανοχής στην οδό Φρίξου και κατέληξε. Το θύμα κινείτο νωρίς το πρωί στην περιοχή και όταν επισκέφτηκε τον οίκο ανοχής έκατσε στον καναπέ και ζήτησε λίγο νερό. Λίγα λεπτά αργότερα έγειρε στον καναπέ και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και περιπολικά της αστυνομίας. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έκανε προσπάθειες να τον επαναφέρει στη ζωή με απινιδωτή, αλλά ο άντρας δεν επανήλθε.

Δείτε φωτογραφίες με κλικ εδώ

10 σχόλια:

  1. Ελαφρύ το χώμα μύστη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπ@@ρδελιάρης ο συγχωρεμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερακλης ο σχωρεμενος!
    Καλό παράδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έφυγε με πολύ ωραίο τρόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε,έφυγες γ@μιωντας.
    Ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφου δεν το αντέχεις ρε μάστορα. Πιάσε κανα εργόχειρο. Πάνε για ψάρεμα έστω. Ήθελες να ζείς. Φάνηκε. Εκει που θα πας, θα σε συγχωρέσει σίγουρα. Και απο όλους-ες μας, συγχωρεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε όσους αντιμετωπίζουν τον θάνατο ενός συνανθρώπου με χιούμορ. Είμαι σίγουρος πως θα γελούσε και ο μακαρίτης με τα αθώα αστειάκια σας. Στην πραγματικότητα όμως ο άνθρωπος μπήκε να ζητήσει βοήθεια γιατί αισθάνθηκε αδιαθεσία όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά. Φυσικά η σύγχρονη δημοσιογραφία δεν στέκεται απλά στην αναφορά ειδήσεων αλλά τις ανακατασκευάζει και τις διαμορφώνει για ευκολότερη προώθηση.
    Για κανέναν δεν θα είχε πλάκα αν ο τίτλος ήταν π.χ. νεκρός στην οδό φρίξου 59χρονος απο ανακοπή. Αυτός ο άνθρωπος όμως θα μπορούσε να ήταν συγγενής σας και ένα καλύτερο και γρηγορότερο ΕΚΑΒ μαζί με ένα σύστημα απινιδωτών να μην του είχε κοστίσει τη ζωή.
    Συνεχίστε ότι κάνατε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους κ ένα ανθρώπινο σχόλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ