Quantcast

http://picasion.com/

Όλα τα λεφτά στην ΕΠΣ Ημαθίας - Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Του Βασίλη Αλαμπορινού

Το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας, στην Α' κατηγορία, φέτος απαρτίζεται από 10 ομάδες. Ανάμεσα σ' αυτές βρίσκονται βαριές φανέλες της Γ' και Β' εθνικής (Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα), παραδοσιακές δυνάμεις του περιφερειακού πρωταθλήματος καθώς και νέες προσπάθειες που πρόκειται να βάλουν τα δύσκολα στους υπόλοιπους. Με τη δυναμική που αποκτά το τοπικό πρωτάθλημα, μπορούμε να πούμε πως φέτος θα είναι όλα τα λεφτά! Σαν αυτά που αφειδώς ξοδεύουν κάποιοι των διοικήσεων, προκειμένου να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να ξεμπερδεύουν ανώδυνα με την κατηγορία, για να βρεθούν και πάλι στη Γ' εθνική.

Οι ομάδες όπου σκοπός τους είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, είναι οι: ΠΑΟ Κουλούρας, Άχθος Αρούρης (με την μπόλικη ποιοτική τρέλα των αναγνωσμάτων τους - τους προτείνω να δημιουργήσουν ένα κόμικ σαν το «Αγόρι» -τους πάω με τα 1000) , ΓΑΣ Κοπανού, ΓΑΣ Ροδοχωρίου και η Ένωση Απ. Παύλου με κάποιες χρήσιμες προσθήκες.

Από κει και πέρα, υπάρχει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας του Κινγκ, με καλές προσθήκες και μ' αυτήν του Σοφοκλή Ράδη να ξεχωρίζει, παίκτης που συνεργαστήκαμε και ξεχώρισα για τον επαγγελματισμό του, την προσήλωσή του, την απόδοση στην προπόνηση όπως και φυσικά για την απόδοση στα ματς. Παίκτης που έχει αγωνιστεί στη Βέροια, στην Ιταλία στη Νοβάρα, Γ' εθνική πέρυσι με τη Νίκη Αγκαθιάς, αν μη τι άλλο θα προσδώσει εμπειρία στην ομάδα του.

Στα ίδια γράδα, σταθμίζω και την ιστορική ομάδα της Ημαθίας, τη Νάουσα, όπου τις ευχόμαστε όλοι να ανέβει ξανά στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει. Ο έμπειρος Καραλιόπουλος, θα διαθέτει ομάδα με επίπεδο και ποιότητα, όπου ανάμεσα σε άλλους, ενισχύθηκε με τους Κώστα Ντέλλα και Νίκο Παπαδόπουλο (επίσης παιδιά που ξέρω καλά από τη Γ' Εθνική και θα βοηθήσουν πάρα πολύ).

Θεωρώ όμως πως 3 ομάδες είναι αυτές οι οποίες είναι υποχρεωμένες να πρωταγωνιστήσουν και να ξεχωρίσουν... Μιλάμε για τον Φίλιππο Μελίκης του Νίκου Παπανώτα, όπου με προσθήκες όπως οι αδελφοί Θυμιόπουλοι (ρίξτε μάτι στον μικρό... Θα ρίξει τα τσιμέντα, ξέρω τι σας λέω), ο Σαμιώτης που είναι πολύ ωραίο παικτάκι, ο bomber της ΕΠΣ Μάριος Αργυρόπουλος και μια από τις καψούρες μου που συνεργαστήκαμε, ο Τάσος Καραγιάννης.

Η Νίκη Αγκαθιάς όπου για έναν (!) μόλις βαθμό δεν τα κατάφερε πέρσι να μείνει στη Γ εθνική παρ' όλο το σερί 4 νικών και μιας ισοπαλίας που κάναμε στις τελευταίες 5 αγωνιστικές. Άλλωστε φάνηκε και στο ματς Κυπέλλου εναντίον της Μελίκης, πως αυτές οι 2 ομάδες έχουν υψηλό επίπεδο. Όποιος είδε το συγκεκριμένο ματς, έκλαψε από ποδοσφαιρική ευτυχία. Με ποδοσφαιριστές ποιότητας που έμειναν με παραστάσεις από τη Γ' εθνική (Τερζής, Ευθυμίου, Καλογιαννίδης, Προδρόμου) και 2 ηχηρές προσθήκες.. Ο πολύπειρος και Superleagueάτος Νίκος Τζιμογιάννης που δε χρειάζεται συστάσεις κι ο επίσης bomber της κατηγορίας Γκόγκιτς (Κίτσας).

Η 3η ομάδα που προβλέπω να ξεχωρίζει, είναι ο Αστέρας Τριποτάμου, ο οποίος έχει μπει θεωρητικά πολύ δυνατά στο κόλπο της ανόδου. Οι άνθρωποι της ομάδας, κατάφεραν να προσγειώσουν στο... αεροδρόμιο Τριποτάμου, παίκτες όπως οι: Σαλπιγγίδης, Μιλκούδης με τρομερές εμπειρίες από τη μεγάλη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου, Μπικιάρης και Μπέσσας.

Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και να έχουμε όλοι μια ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική χρονιά!

23 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτη Μελίκη, δεύτερη Αγκαθιά, τρίτη η Νάουσα και τέταρτος και καταιδρωμένος ο Αστέρας. γράψτε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ για καλό και για κακό πάρε καμιά πετσέτα μαζί σου για να μας σκουπίζεις τον ιδρώτα.

      Διαγραφή
  3. Αγαπαμε Άχθος Αρούρης!!!! Ειδικά τον κύριο που γράφει τα δελτία τύπου και εχει γινει viral

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALAMPORINE I NAOUSA THA PAREI TO PROTATHLIMA NA MOY TO THIMITHEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ ΑΠΕΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΒΑΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μην στοιχηματίζεις άδικα τα λεφτά σου γιατί με lockdown στην Ημαθία, πρωτάθλημα δεν βλέπω να γίνεται. Από του χρόνου και βλέπουμε....

      Διαγραφή
    2. Νομίζω οι παίκτες παίζουν μπαλα και οχι οι προεδροι..η κανω λάθος γιατι έχω καιρο να παω σε γήπεδο?

      Διαγραφή
  6. ελατε ολοι μελικη σας περιμενουμε........... τριαρες και τεσσαρες θα τρωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ρε μεγάλε κατούρα και λίγο...

      Διαγραφή
    2. Πάρε το διμπαλο εσύ από την Μαρίνα για αρχή κ έρχονται κ άλλες φαπες

      Διαγραφή
  7. Αγαπάμε ποδόσφαιρο, αγαπάμε Άχθο Αρούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασιλη δεν εκανες ουτε μια αναφορα για τις αλλες ομαδες. πρωταθλημα δεν ειναι μονο η μελικη η ναουσα και η αγκαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτές Όλες οι ομαδαρες έχουν τουαλέτες στα γήπεδα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο τριπόταμος δεν μπορει να ανταγωνιστει ομαδες οπως η αγκαθια και η ναουσα του χρονου ισως φετος ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω στους ανθρώπους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά πολύ περισσότερο πιστεύω στους διαχειριστές του.
    Η αγγαθια θα υποκύψει στης ορέξεις των ημέρων δικτατορίας της ΕΠΣΗ η μελίκη και ο τριποταμος θα σφαχτούν (δεν υπάρχει υπακοή) η Ναουσα θα ειναι η ομαδα που θα βγει γιατι ετσι θελουν και ετσι τους συμφέρει .-εκτος εαν την βγάλουν στη προεκλογική χρονιά.
    Μπράβο στους παράγοντες που ακομη πιστεύουν στην ιδεα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τους ευχομαι απο καρδιας να μην το μετανιώσουν .
    Αυτος που ίδρωσε δεν θελει να τον διαχειρίζονται και αυτος που διαχειρίζεται δεν θα ιδρώσει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένας είναι ο πρόεδρος μάγκες. Ποιος Σαββίδης. Ποιος Αλαφούζος. Ποιος μαρινακης. Ανδρέας καλαιτζιδης φόρτωσα προεδραρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας πω και εγω την αποψη μου για αυτο που εσεις αποκαλείτε σουπερ πρωτάθλημα.. 1ο πρωτάθλημα με 10 ομαδες η απόλυτη ξεφτίλα στα χρονικα της Επση και τωρα η ανάλυση των τεσσαρων διεκδικητών Αγκαθια με Ματσουκα ξεδοντιαρικο γερασμένο λιοντάρι στα τελευταια του δεν τον υπολογιζει μα κανεις.. Μελικη με καλαιτζιδη πιο looser πεθαίνεις οπου πηγε εχωσε χρημα και τελικα εμεινε με τα κουτακια της μπυρας που επεινε σε καθε ματς Νάουσα Πρωταθλητρια παρόλο που ειναι τοσα χρονια πουθεναδες και με πορδες βαφουν αυγα θα βγουν λογο ονοματος Τριποταμος απειρία = καμια δεκαετια αν αντεξετε το κατεστημενονα χωνετε χρημα και μετα βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ ο τελευταίος που ξέρεις και από ποδόσφαιρο για πες μας ρε αδερφούλη ποιον θεωρείς καλύτερο πρόεδρο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και ανέλυσε το με επιχειρήματα. Το εάν πίνει κάποιος που δεν αγωνίζεται αλλά απλά διοικεί δεν συνάδει με την αρτιότητα του διοικειν εξυπνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για καθίστε στα αβγα σας ρε ολοι οι έμπειροι του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου που μαζευτηκατε εδω μεσα και κραζετε. Οι προεδροι σας πείραξαν που βάζουν τα λεφτά τους για να καμαρώνετε τα χωρια σας. Ποτε κανείς δεν υποστήριξε έμπρακτα μια προσπάθεια που γίνετε παρα μονο να κράζετε και να κριτικαρετε. Κοτουλες των γηπεδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αατερα τριποταμου έχασες απο το αμπαλο το μακροχωρι που μόνο νταηλικια και θεατρινισμοι είναι. Εχεις τους παίκτες σου λειπει το πάθος. Προχώρα δυνατά γιατί έχεις μεγάλες ελπίδες για πρόκριση. Ε
    (Ενας φανατικός των γηπέδων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσυ εξυπνακια που δεν πρόλαβες να γραψεις και ο άλλος την εκανε νύχτα για πες μας τωρα τα κουτάκια σε πειραξαν.. Και για τον επομενο που ειπε για αβγά κτλ αν δεν εχει επιχειρήματα ας κάτσει να διαβαζει μόνο και ας τα αφησει κατά μερος τα χωρια και τις πόλεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποια επιχειρήματα βρε κουτορνιθι. Θες και επιχειρήματα.μαθε πρώτα να γράφεις να καταλαβαίνουμε τι λές.
    Το κείμενο είναι ξεκάθαρο.
    Κανείς δεν σχολιάζει τη μπάλα. Ολοι σχολιάζουν για το τι κάνουν οι προεδροι. Τσαπρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ