Quantcast

http://picasion.com/

«my choice»: Τμήματα Ενηλίκων στην Ιταλική Γλώσσα - Ταχύρυθμα και ολιγομελή

Στην πιο οικονομική τιμή! Κρατήστε μια θέση τώρα!
Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «my choice» λειτουργούν σε δυο σημεία στην πόλη της Βέροιας, στο κέντρο στην οδό Μητροπόλεως 41 και στη συνοικία του Προμηθέα, στην οδό Κίμωνος 7, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Τσέου Κρυσταλλίας. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «my choice» ξεχωρίζουν για την καλύτερη μέθοδο διδασκαλίας και την κορυφαία ποιότητα που προσφέρουν, τόσο στους μικρούς μαθητές όσο και στους ενήλικες!


Τα Ιταλικά είναι γλώσσα εργασίας. Επιχειρηματίες, επενδυτές, τεχνικοί, εργάτες, εργαζόμενοι έρχονται σε επαφή με τον ιταλικό βιομηχανικό και βιοτεχνικό κόσμο και τις υπηρεσίες στην Ιταλία που ξεπερνούν τα σύνορα της χώρας.

Τα Ιταλικά είναι η γλώσσα των σπουδών. Είναι πολλοί οι σπουδαστές που αποφασίζουν να φοιτήσουν στα Ιταλικά Πανεπιστήμια, στις Ακαδημίες και τις Βιβλιοθήκες.

Μαθαίνοντας ιταλικά, μπορούμε να σπουδάσουμε στην Ιταλία επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά πανεπιστήμια, μεταπτυχιακά προγράμματα και σεμινάρια που προσφέρονται. Για τους φοιτητές τα ιταλικά πανεπιστήμια συνεργάζονται με τα ελληνικά πραγματοποιώντας ανταλλαγές φοιτητών μέσω του προγράμματος Erasmus.


Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «mychoice» παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα Ιταλικής γλώσσας, ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες, από το επίπεδο των Αρχαρίων και τη Βασική Γνώση Ιταλικών, έως το επίπεδο Γ2 σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην πιο οικονομική τιμή!!!

Όσοι θέλουν να μείνουν στην Ιταλία για εργασία, σπουδές ή Erasmus και δεν ξέρουν Ιταλικά, στο «mychoice», σε λίγους μήνες θα έχουν κατακτήσει τη Βασική Γνώση Ιταλικών.

Τα βιβλία και το σύγχρονο διδακτικό υλικό που χρησιμοποιούμε απευθύνονται στην καλύτερη κατανόηση & την ταχύτερη εκμάθηση των Ιταλικών.

Εξασφαλίστε τη θέση σας σε ένα ολιγομελές και σύγχρονο τμήμα σήμερα!!! Κρατήστε μια θέση τώρα!

Στοιχεία επικοινωνίας
«my choice» Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41 │ Τηλ. 2331077555
Κίμωνος 7 (Προμηθέας) │ Τηλ. 2331074027
Βέροια
Στείλτε μας email στο: mychoiceveria@yahoo.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ