Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο ΚΕΜΑΕΔ

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων του δήμου Βέροιας στον Προμηθέα. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, που ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σπουδαίο έργο το οποίο επιτελεί το Κέντρο για όλα τα μέλη του και για τις οικογένειές τους, καθώς βοηθά συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μιας ιδιαίτερης φροντίδας από όλους μας. Στο τέλος εξέφρασε τις ευχαριστίες της η πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας Μελίνα Μιχαηλίδου - Δαμιανίδου και ακολούθησε δεξίωση.


Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός της Α.Δ. Ημαθίας Γιώργος Αδαμίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος και Γεωργία Μπατσαρά, ο 
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός, ο Νομικός Σύμβουλος του ΚΕΜΑΕΔ Μιχάλης Χασιώτης, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βέροιας Μαρίνα Ψωμιάδου, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Απόρου Παιδιού Καίτη Γαλλίκα, καθώς και φίλοι και εθελοντές του ΚΕΜΑΕΔ. 

Δείτε φωτογραφίες:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ