Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον Ηρακλή με 0-1

Την ήττα υπέστη η Βασίλισσα του Βορρά στην φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν και πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μπαστακός στο 84ο λεπτό της συνάντησης. Οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν καλές στιγμές. Ο Ηρακλής στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοση τους, πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να φτάσουν τελικά στην νίκη. 

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, αν και προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να πιάσουν την απόδοση που είχαν με τον ΠΑΟΚ και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για δεύτερο φιλικό παιχνίδι. Το θετικό είναι ότι βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και ο Καβαλιώτης τεχνικός της Βέροιας δοκίμασε σχηματισμούς και είδε την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης Παύλος): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Πεταυράκης, Μπλέτσας, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Fofana, Baidoo.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Περδίκης, Μούχαλης, Ramos, Οικονόμου, Ισαακίδης, Μυστακίδης, Ντίνας, Μούργος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης Κώστας): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Χρουσίελ, Παπαστεριανός, Πήλιος, Μασούρας, Κάκκο, Souza, Μπαστακός.

Αναπληρωματικοί: Γρηγοριάδης, Ιακωβίδης, Φάκης, Ελευθεριάδης, Παπαστεριανός, Σγουρής, Μπαλικτσής, Μακρής, Matias, Μαρινάκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Μελιτζανίδης Γ., Παπαδάκης Αθ., Χριστοδούλου Κ. (ΕΠΣ Ημαθίας)

4 σχόλια:

  1. Τελικά η τριγλια είναι καλή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι δύο αγορασμενα ΑΦΜ έχουν όχι κακιουλες εκατέρωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Βεροια για να γίνει ανταγωνιστικη χρειάζεται άμεσα τρεις προσθήκες 6,10και 9 αλλιώς θα παλέψει για να σωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ